CITAJ PRAVILA DA MENI NE PLACES PO PMu! Tema ce biti LOCK do 17:40/45 da se pravila savladaju.
(opet moja dobra volja)
Nakon sto sam neki dan digao ovu temu Vi ste je da kazem usrali svojim glupostima. Prosli put nisam nikog kaznio (velika greska), danas se to nece ponoviti, (šamar mode ON) Na inicijativu par clanova portala opet dizem temu ali ovaj put sa strazijim pravilima!!!
Stara tema c/p
Evo dizem jedan novi kontest, sasvim lagan, velika mogucnost zarade velikog broja boba.
Sve sto je potrebno za ucesce je, želja za aplauzima, i account na gamersu.
Igra je sasvim lagana, sve sto trebate da uradite jeste da pogodite nick osobe sa slike.
Onaj ko pogodi tacno nick dobija aplauz i postavlja sljedecu sliku.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Pravila! <= VAZNO ZA PROCITATI
- Svaki offtopic, svako odstupanje od pravila, bilo koja glupost = ŠAMARCINA
- Slike stavljate kao thumbnail
- Stavljaju se slike CS igraca
- Ne citiraj nego samo napisi nick za koji smatras da je tacan! (npr. @ holy Pott1)
- Slike se moraju upload na neki photo sharing website
(nadjes sliku igraca, spasis je na PC, upload je na neki site, te okacis thumbnail sliku na temu).
Sto ovo
Jer se vidi na linku koji je igrac na slici tj. njegov nick pise u linku (lagano za pogoditi)
Evo ja cu da pocnem, a prva osoba ispod koja pogodi stavlja sjedeceg lika...
Prva slika:

Let's GOOOOOO!
(opet moja dobra volja)
Nakon sto sam neki dan digao ovu temu Vi ste je da kazem usrali svojim glupostima. Prosli put nisam nikog kaznio (velika greska), danas se to nece ponoviti, (šamar mode ON) Na inicijativu par clanova portala opet dizem temu ali ovaj put sa strazijim pravilima!!!
Stara tema c/p
Evo dizem jedan novi kontest, sasvim lagan, velika mogucnost zarade velikog broja boba.
Sve sto je potrebno za ucesce je, želja za aplauzima, i account na gamersu.
Igra je sasvim lagana, sve sto trebate da uradite jeste da pogodite nick osobe sa slike.
Onaj ko pogodi tacno nick dobija aplauz i postavlja sljedecu sliku.
Pravila! <= VAZNO ZA PROCITATI
- Svaki offtopic, svako odstupanje od pravila, bilo koja glupost = ŠAMARCINA
- Slike stavljate kao thumbnail
- Stavljaju se slike CS igraca
- Ne citiraj nego samo napisi nick za koji smatras da je tacan! (npr. @ holy Pott1)
- Slike se moraju upload na neki photo sharing website
(nadjes sliku igraca, spasis je na PC, upload je na neki site, te okacis thumbnail sliku na temu).
Sto ovo
Jer se vidi na linku koji je igrac na slici tj. njegov nick pise u linku (lagano za pogoditi)= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Evo ja cu da pocnem, a prva osoba ispod koja pogodi stavlja sjedeceg lika...
Prva slika:

Let's GOOOOOO!