Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DotA2 - Vaša dosadašnja iskustva ?

567 pregleda · 34 odgovora · otvorena 24.09.2012. u 20:05

Pozdrav

Evo interesuje me da napišete ko od vas igra Dotu2, utisci, mišljenja, nedostatci ?

Ovo je za mene najbolja igra trenutno. Grafika prelijepa, gameplay također, igri ne mogu naći neku posebnu zamjerku.

Redovno se vrši update, ubacuju se nove stvari, heroji, novi itemi za osvajanje.

Sviđa mi se posebno što se mogu kupiti/osvojiti setovi za heroje.

Još nisam našao informaciju kada će biti f2p, al mislim da će biti do nove godine jer fali još dosta heroja da ubace iz obične dote.

Usput ostavite steamIDove da se dodajemo pa da možemo skupa igrati, jer mi je pegla igrati s rusima.

Hvala i molim Vas bez spama.
Igra je super samo sto neam ovih dana vremena igrat radi skole,pa vikendom cijeli dan. Mada jedina zamjerka mi je sto po 10 minuta treba cekat da nadje match..

Mozda vam uploadujem koji gameplay kad stignem,btw. add me:

MarijoGamer1337 - nemres me promasit 
Igrao bih da imam normalan komp, a ovako sa ovom mojom kantom ne mogu izvuci na ultra low detaljima 15 fpsa 
Jedina zamerka kada igramo mec , cesto ubaci sa rusima tamo sta ja znam i likovi na pola meca leave-aju po 2-3 i mec se ne prizna...
Nikakva, imam ja na steamu 2 mjeseca nikad odigrao gejma nisam, nemam volje da skidam po 30kbps tako tesku igru 
Sta da kazem, igra owna. Igrao sam i obicnu dotu i dotu 2 i kao sto to neki znaju to je jedna od 2 igre koje na mene nikad nisu ostavile los dojam.

Dok nije izasla Dota 2 igrao sam obicne dota sa frendovima. PC mi moze podrazi obicnu dotu pa smo igrali prego garene, zajebavali se. Nakon izlaska Dota 2 beta par mojih frendova je dobilo Dotu 2 na steamu. Igrali li su a mi smo posudjivali steam acc-ove od njih. Nakon toga pogledam na svoj steam i imam sta vidjet dobio Dotu 2 ali ja budala prodam za 15KM jer nemam PC da mogu igrati Dotu 2. Vise bi volio da nisam prodao pa da imam svoj steam acc sa dotom 2. Nakon toga, igrom slucaja, PC od jednog od ova 2 frenda sto su imali dotu2 zavrsi kod mene a samim tim i steam acc. I tako igrao sam 15 dana i pravo se naigrao. Tad bas nisam ima skim puno igrati, vecim sam igrao solo public 
Sada trenutno samo igram kod admidzica na njegovom PCu i na njegovom steamu. Mozda i nema smisla igrati ali eto nekad kad imam priliku da odigram onda odigram. To vremena je sasvim malo ali za Dotu vrijedi provesti i malo vremena.

Za f2p ne znamo ali evo napravili su Meepu nakon tolikog vremena(jbg najkomplikovanije je njega isprogramirat) pa ce valjda brzo i ostale heroje pa ocekujem f2p brzo 

@ Lima daj meni steam da igram 
ZMIGI je napisao/la:
Sta da kazem, igra owna. Igrao sam i obicnu dotu i dotu 2 i kao sto to neki znaju to je jedna od 2 igre koje na mene nikad nisu ostavile los dojam.

Dok nije izasla Dota 2 igrao sam obicne dota sa frendovima. PC mi moze podrazi obicnu dotu pa smo igrali prego garene, zajebavali se. Nakon izlaska Dota 2 beta par mojih frendova je dobilo Dotu 2 na steamu. Igrali li su a mi smo posudjivali steam acc-ove od njih. Nakon toga pogledam na svoj steam i imam sta vidjet dobio Dotu 2 ali ja budala prodam za 15KM jer nemam PC da mogu igrati Dotu 2. Vise bi volio da nisam prodao pa da imam svoj steam acc sa dotom 2. Nakon toga, igrom slucaja, PC od jednog od ova 2 frenda sto su imali dotu2 zavrsi kod mene a samim tim i steam acc. I tako igrao sam 15 dana i pravo se naigrao. Tad bas nisam ima skim puno igrati, vecim sam igrao solo public 
Sada trenutno samo igram kod admidzica na njegovom PCu i na njegovom steamu. Mozda i nema smisla igrati ali eto nekad kad imam priliku da odigram onda odigram. To vremena je sasvim malo ali za Dotu vrijedi provesti i malo vremena.

Za f2p ne znamo ali evo napravili su Meepu nakon tolikog vremena(jbg najkomplikovanije je njega isprogramirat) pa ce valjda brzo i ostale heroje pa ocekujem f2p brzo 

@ Lima daj meni steam da igram 
Ja najviše iščekujem TerrorBladea i Trolla 
Igra mi je jedino zanimljiva kad ima neko samnom na tsu pa kad igramo zajedno , tako i igram , barem 3 sata dnevno  , a obicno vise
jedini nedostatak mi je sto je samo jedna mapa , treba vise mapa ubacit , da su malo drugaciji polozaji kripova po sumi i sl. kao na staroj doti 
ti me silver vec imam na steamu , a ostali me dodajte , na steamu mi je isto nick kao na portalu (jazzone)
Poceo i ja nedavno igrat ,i bas prejjaka dota 2, grafika , gameplay sve extra, jedino me nerviraju neki heroji kao , riki, bounty hunter i pudge jer ko god ih uzme owna sa njima jer su heroji za noobove eto mamicu im
metal0r je napisao/la:
Poceo i ja nedavno igrat ,i bas prejjaka dota 2, grafika , gameplay sve extra, jedino me nerviraju neki heroji kao , riki, bounty hunter i pudge jer ko god ih uzme owna sa njima jer su heroji za noobove eto mamicu im
I ja sam počeo s tim stealth herojima igrat, ali i mene sad nerviraju. Zato gem il dust pa nek pjeva borbene, a Pudge standardno mašina za ubijanje, najveća harlovina pored tide huntera  hahaah
Evo imam je otkako je beta izbacena. Jos dosta toga ima da se uradi, mada sam zadovoljan sa danasnjim statusom igre. Ideja za model items im je dobra, to je ono i sto vas vuce da je igrate. Sto se tice balansa, strane (Radiant i Dire) su relativno dobro balansirane a i dodali su dosta heroja. Moje misljenje je da cemo se nacekati da sve heroje ubace u pool.

Sto se tice f2p, vec je objavljeno. Igra je besplatna.
Peace
Log_Zeko je napisao/la:
Evo imam je otkako je beta izbacena. Jos dosta toga ima da se uradi, mada sam zadovoljan sa danasnjim statusom igre. Ideja za model items im je dobra, to je ono i sto vas vuce da je igrate. Sto se tice balansa, strane (Radiant i Dire) su relativno dobro balansirane a i dodali su dosta heroja. Moje misljenje je da cemo se nacekati da sve heroje ubace u pool.

Peace
Volio bi TerrorBlade da urade isto kao u doti1 samo bolje izražene boje itd... on mi je najbolje urađen u doti1
Log_Zeko je napisao/la:

Peace
gdje pise da je free?
A stas igra zarazna ko ista. Imam vec preko 100 winova i kao da sam jucer poceo da igram. Samo mi je krivo sto nemam vremena da kaln osnujemo, tako je najjace igrat 

Evo ovih dana sam se nalozio na invokera, jbg dok ga naucis treba ti mjesec dana, al isplatilo se pravo je mocan heroj 

Maloprije sam imao najbolji detalj otkad igram dote: upali kunkka lothar i ja ga puknem sunstrikeom, svi pisu gj, isto brat leava 

A sto jest jest, imaju rusi svoj je***i server i opet meni gameove upropastavaju -_-
to vam je da vidite trailer ... od dota2 ...ne da skinete igricu ..

btw ostali heroji nisu za tournament playa samo za pub playa
sTr je napisao/la:
Ako imaš dota2 i dota2 test u library imaš igru, drugo je spectator client. Ne kontam šta ti ne radi ?
jel moze neko da mi objasni kako da instaliram igru,al da je dzabe..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.