Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Allianz Arena od LEGO kockica

422 pregleda · 14 odgovora · otvorena 11.03.2007. u 11:45

Surfajući internetom pronašli smo fascinantne fotografije minhenske Allianz Arene napravljene od LEGO kockica. Fotografije su se brzo proširile internetom, a autor ove sjajne lego kreacije nam je zasad ostao nepoznat. Allianz Arena je jedan od najmodernijih stadiona na svijetu smješten u sjevernom dijelu Münchena, na kojem igraju Bayern i 1860 München.

http://www.sarajevo-x.com/clanak/070311007
Jet set ekipa
Jet set stadion
multi account.
Kratko i jasno! Bolest!

Ali fakat je trebalo truda boli glava!
Kad imaju tako jak klub, moraju imat i tako jake navijace, koji imaju strpljenja da ovo rade =)

Bayern Munchen 4 evahh . . =)
               celer0n je napisao/la:
Kad imaju tako jak klub, moraju imat i tako jake navijace, koji imaju strpljenja da ovo rade =)

Bayern Munchen 4 evahh . . =)

Haha , da ..

Inace svaka cast liku stvarno je trebalo dosta strpljenja i rada na ovome , vidi se da je pravi fan
               Daesthanas je napisao/la:
multi account.

pa nije ovo OGAME.BA

cuj multi

btw. arena je prejaka
               HypnotiC je napisao/la:
bezveze sta su sve ljudi napravili lego kockicama ovo je 0

ako je tebi ovo bezveze onda stvarno neznam sta .... odlicno da mi je ovo imat kuci dao bi neznam sta
hmm, da nigdje ne radim a imam 20+ godina, da ne idem u skolu/fax, jednostavno da imam vremena na bacanje i nekih 5-10k lego kockica napravio bih i ja
nemogu da vjerujem kako je prejake, jest da mrzim Bayern al eto... prejako ocam
sto ste smijesni a i sarajevo-x je jos smijesniji ja gledo prije najmanje pola godine da su ovo napravili i nalazi se u legolandu
               puma je napisao/la:
sto ste smijesni a i sarajevo-x je jos smijesniji ja gledo prije najmanje pola godine da su ovo napravili i nalazi se u legolandu :S

ija sam to gledo davno

ali svaka im cast valja ovo uradit jbg ipak imaju jedan od najboljih stadiona u svijetu ..
               HypnotiC je napisao/la:
bezveze sta su sve ljudi napravili lego kockicama ovo je 0

Nebih se stobom slozio bas je super i vidi se da je dosta truda ulozeno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.