Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xbox live pitanje

62 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.09.2012. u 21:44

Selam i dobro vecer,

Naime, imao sam flesovan xbox360, i usao sam na xbox live, installirao updejt, i nisu mi vise mogle piratske igre. To sam sve znao itd. Medjutim, sada imam zelju da opet igram, ali sam imao u planu da kupim neke original igre...

Moje pitanje je sljedece; da li cu dobiti ban ako mi je xbox nekada bio fleshovan, zatim je izgubljena mogucnost igranja piratskih igara, da li cu popiti ban od strane microsoft-a?

Ja koliko znam da je disc reader unutar xbox.a fleshovan da prihvata pirate, ali sad je restartovan? Je li tako? Pa da li moze kako Microsoft skontati da mi je bio fleshovan i da me banuje?
nisam 100% siguran al ipak postoji mogucnost da microsoft ipak skonta.kako god mozes igrat orginale online i mala je vjerovatnoca da ces dobit ban,al ne uzimaj me za rijec ipak nikad nisam svoj xbox fleshovao.

btw. ako neko zna nek pomogne momku bit ce aplauza :)
Da ti kazem flesanje xboxa se radi softwerskim putem, tako ako si tu instalirao update, poremetio si cfw od dvd citaca(on se flesuje) i nebi trebalo biti problema sa xbox live.
kumašine ja sam tako isto uradio i dobio BAN !

znaci nisu mi se mogli citati piratski diskovi nikako
i nakon dva mjeseca morao novi flash ugrađivati
BANOVAN SI ako imas ovakav problem kao i ja
fragout je napisao/la:
kumašine ja sam tako isto uradio i dobio BAN !

znaci nisu mi se mogli citati piratski diskovi nikako :D
i nakon dva mjeseca morao novi flash ugrađivati ;)
BANOVAN SI ako imas ovakav problem kao i ja
Ne kontas ti mene...

Kako sam mogao dobiti ban ako mi nije pisalo da sam suspendovan? Mogao sam sve ok ulaziti na xbl, ali ne i citati pirate...

Ja sada planiram da igram originale, ne treba mi i dalje flash :) samo da znam da mogu igrati originale, a da ne dobijem ban :D
CeMa je napisao/la:
Ne kontas ti mene...

Kako sam mogao dobiti ban ako mi nije pisalo da sam suspendovan? Mogao sam sve ok ulaziti na xbl, ali ne i citati pirate...

Ja sada planiram da igram originale, ne treba mi i dalje flash samo da znam da mogu igrati originale, a da ne dobijem ban
pa mogao sam i ja uci u xbox kontas , ocito nisi nikad vidio kad je banovan x360

sve je normala samo se igirce piratske ne mogu pokrenuti izbaci nesto crno i pise ili bijelo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.