Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba vijesti i slike dana

759 pregleda · 30 odgovora · otvorena 17.09.2012. u 17:00

Ovim putem bih želio postaviti jedno pitanje administraciji. Ko je zadužen za primanje/odbijanje vijesti te slike dana, pošto znam da je uvijek bio neko zadužen za to (megamix ili reLo, op.a) i sve je išlo veoma brzo, a sada treba čekati po 3 dana da se vijest ili slika dana prihvati/odbije.
Ja mislim da vijesti prihvata skile a slike LoKi.
Vijest stoji preko 5 dana , a slika dana ja msm od juće ili prekjuće. Ipak je ovo SLIKA DANA, a ne sedmična slika :R
Headmyster je napisao/la:
Vijest stoji preko 5 dana , a slika dana ja msm od juće ili prekjuće. Ipak je ovo SLIKA DANA, a ne sedmična slika :R
Jedna slika dana se prihvati, a ostale koje su poslane rijetko kad se odbiju pa je nemoguće poslati drugu .
Treba nekog zaposliti da vodi vijesti i nekog da vodi sliku dana .
Pa sta tebe boli briga ko prihvata i odbija ? Sad kao ti 'jedini' primjetio da dugo treba neko da prihvati sliku/vijest i sad kao otvaras temu "sta se to desava sa g.ba" blablabla..
VoLtimaND je napisao/la:
Treba nekog zaposliti da vodi vijesti i nekog da vodi sliku dana .
To moze jedna osoba da radi ? Ili ne, po vašem za milion stvari različitih trebaju različiti ljudi , zar ne mozemo biti multifunkcionalni ? Ima nas dovoljno...
NightWalker je napisao/la:
To moze jedna osoba da radi ? Ili ne, po vašem za milion stvari različitih trebaju različiti ljudi , zar ne mozemo biti multifunkcionalni ? Ima nas dovoljno...
Pa vidi se kako moze ili ne moze , ja sam samo napisao moje misljenje , da li ce to biti jedna ili vise osoba to je njihova stvar bitno je da neko radi to svaki dan ..
rat je napisao/la:
Pa sta tebe boli briga ko prihvata i odbija ? Sad kao ti 'jedini' primjetio da dugo treba neko da prihvati sliku/vijest i sad kao otvaras temu "sta se to desava sa g.ba" blablabla..
To negdje piše da ja, ili neko drugi ne smije dići temu i postaviti pitanje u vezi gamersa?
Pročitaj šta piše prije ulaska u ovaj podforum:
" Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo ".

Ako nemaš šta pametno reći odlepršaj sa teme, jer ionako nisam od tebe tražio da pametuješ.
exampLe_ je napisao/la:
To negdje piše da ja, ili neko drugi ne smije dići temu i postaviti pitanje u vezi gamersa?
Pročitaj šta piše prije ulaska u ovaj podforum:
" Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo ".

Ako nemaš šta pametno reći odlepršaj sa teme, jer ionako nisam od tebe tražio da pametuješ.
Ko pametuje? Sta si se napalio na gamers druze, sta tebe boli briga sta oni rade u administraciji
To što imaš najviše prijava ne daje ti prava da znaš sve što hoćeš. Jednom dobiješ aplauz jer napišeš pametan post vezan za administraciju i prošao si sito i rešeto. E ne može.
Znam da LoKi 100% je zaduzen za slike dana,a skile je za vijesti ja mislim
Uopce nije istina da se vijesti cekaju 5 dana. Ja sam cekao 2 sata. A slika dana kao sto loki kaze nema velik izbor pa onda ne zna ni on sam sta da stavi. Treba tu stavit jos nekoliko osoba da sa njim radi.
simba je napisao/la:
To što imaš najviše prijava ne daje ti prava da znaš sve što hoćeš. Jednom dobiješ aplauz jer napišeš pametan post vezan za administraciju i prošao si sito i rešeto. E ne može.
Da znam sve?
Je li to neka tajna, jer koliko ja znam uvijek se znalo ko je zadužen za to, ovaj put to nije rećeno (ili ja barem nisam vidio) i zato sam digao temu jer me interesuje.
Što se tiće tih prijava (pošto vidim da nabijaš na nos), ako neki član koji ima najviše postova/napisanih vijesti/pomaganja itd. digne bilo koju temu dobit će isti odgovor, jer izgleda po tvome niko ne smije pitati ništa.

Ako je tajna ko je zadužen za slike/vijesti i te stvari, slobodno kantirajte temu i doviđenja...
Provjerena informacija. Skile zna citati samo do slova T, velika i mala stampana slova. Sljedece godine ce uciti pisana, tako da imajte obzira.
Mislim da je skile zadužen za Vijesti, a vjerovatno ih ne prihvata jer nisu kvalitetne....
exampLe_ je napisao/la:
Da znam sve?
Je li to neka tajna, jer koliko ja znam uvijek se znalo ko je zadužen za to, ovaj put to nije rećeno (ili ja barem nisam vidio) i zato sam digao temu jer me interesuje.
Što se tiće tih prijava (pošto vidim da nabijaš na nos), ako neki član koji ima najviše postova/napisanih vijesti/pomaganja itd. digne bilo koju temu dobit će isti odgovor, jer izgleda po tvome niko ne smije pitati ništa.

Ako je tajna ko je zadužen za slike/vijesti i te stvari, slobodno kantirajte temu i doviđenja...
Praviš se lud, pojma nemaš.

Ako si već uzoran član i boli me briga ovim putem za tvoje prijave trebaš neke znati stvari o portalu. Ili bar pokušati pratiti nešto oko njega pa se tek onda javljati:

http://pokit.org/get/?d677979fef31a9b503631215240d5a2d.jpg

&

http://pokit.org/get/?215f7df563dfb65ae8b8b115e5ae711f.jpg

Hvala.

P.S. Zašto vijesti nema? Jer ih ne pišemo i jer je kvaliteta loša.
simba je napisao/la:
Praviš se lud, pojma nemaš.

Ako si već uzoran član i boli me briga ovim putem za tvoje prijave trebaš neke znati stvari o portalu. Ili bar pokušati pratiti nešto oko njega pa se tek onda javljati:

http://pokit.org/get/?d677979fef31a9b503631215240d5a2d.jpg

&

http://pokit.org/get/?215f7df563dfb65ae8b8b115e5ae711f.jpg

Hvala.

P.S. Zašto vijesti nema? Jer ih ne pišemo i jer je kvaliteta loša.
Ova tema je dignuta u 12. mjesecu prošle godine, pa sam zbog toga digao temu jer je možda za to duže vrijeme došlo do nekih promjena (kao što sam napisao i u prethodnom postu):
"Je li to neka tajna, jer koliko ja znam uvijek se znalo ko je zadužen za to, ovaj put to nije rećeno (ili ja barem nisam vidio) i zato sam digao temu jer me interesuje.
"
I što se tiće ostalog, mogao si odmah napisati ovaj post a ne spominjati nekakve prijave i aplauze koji nemaju veze sa temom.
exampLe_ je napisao/la:
Ova tema je dignuta u 12. mjesecu prošle godine, pa sam zbog toga digao temu jer je možda za to duže vrijeme došlo do nekih promjena (kao što sam napisao i u prethodnom postu):
"Je li to neka tajna, jer koliko ja znam uvijek se znalo ko je zadužen za to, ovaj put to nije rećeno (ili ja barem nisam vidio) i zato sam digao temu jer me interesuje.
"
I što se tiće ostalog, mogao si odmah napisati ovaj post a ne spominjati nekakve prijave i aplauze koji nemaju veze sa temom.
Pa moram reagovati, jer znaš da sve "krupnije" promjene na G.BA, budu uvijek udarne teme. Te promjene, "tipa vijesti sada pregleda taj", "sliku dana prihvata taj."
simba je napisao/la:
Pa moram reagovati, jer znaš da sve "krupnije" promjene na G.BA, budu uvijek udarne teme. Te promjene, "tipa vijesti sada pregleda taj", "sliku dana prihvata taj."
Ja sam zbog toga napisao u zagradi "ili nisam vidio", jer je od tih "sticky" tema vidljiva samo jedna, a to je gamers.ba pravilnik a ostale su se izgubile zbog tema o workplaceu i izgradnje grada u minecraftu (no offense za autore istih, samo sam dao primjer ).
Ovih dana sam imao previše obaveza, pa sam morao neki dio zapustiti.

Dakle, Ja sam glavni kenjac što se tiće vijesti.

Vijesti koje su na čekanju, će biti odrađene kroz nekoliko minuta.

Ne moraš ni ti preuveličavati neke stvari, i praviti problem gdje ga nema, jer ne čekaš 3 dana na vijest. Najstarija napisana vijest je napisana jučer. Sve zavisi kada pošalješ vijest. Možeš čekati pola sata, a možeš 5 sati. Evo danas čekaš dan, jer sam imao previše obaveza danas i jučer.

Headmyster : Nigdje ne piše Vijest dana i sl. Napiši kvalitetnu vijest, koja može zamjeniti trenutnu i to je to.

VoLtimaND : Već je postavljeno

Simba : Sklekovi ? Kakve veze imaju njegove prijave i sl. Nemoj smarat momka, nisi u pravu.

Morgan : to je to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.