Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Don Kihot [Don Quijote] Film ?

221 pregled · 7 odgovora · otvorena 15.09.2012. u 01:13

Pozz gameri

Naime potreban mi je online film (Don Kihot) sa prevodom . Ako neko nesto pronađe nek napise , vjerujem da ce admini to nagraditi sa aplauzom posto sam ja kratak sa bodovima.

Hvala Unaprijed.

P.S : Zamolio bi admine da ne brisu temu !
ma kakav film idi citaj.

Imas 2 dijela po 400 stranica,tako nesto

Nikad necu zaboraviti one borbe sa vjetrenjacama,kad nisam poludio citajuci ova govna necu nikad :S
nemoj to ni gledati ni citati :D

Post dobio šamar od Limmaa

Obavezno procitaj tu knjigu ! Neces se nimalo pokajati , jednostavno borba izmedu idealizma i materijalizma , knjiga je vrh....Borba sa vjetrenjacama ne dodje ni do 200-te stranice :D . Ne znam za film , nikad gledao nisam .
Fakat me interesuje na šta će ti vi ispast... Čuj nemoj čitati Don Kihota, haha.

Same goes for OP, mani se filma, knjigu u ruke i čitaj. Fantastična je. Savršena. Don Kihota mora SVAKO pročitati, period.
Cloud je napisao/la:
Fakat me interesuje na šta će ti vi ispast... Čuj nemoj čitati Don Kihota, haha.

Same goes for OP, mani se filma, knjigu u ruke i čitaj. Fantastična je. Savršena. Don Kihota mora SVAKO pročitati, period.
Samo me zanima, ako sada traze filmove za Don Kihota, sta ce biti kada dodju do Viktora Igoa I Dostojevskog?
I ja sam dobio tu lektiru obavezno je citaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.