Diskusija
Zaključana
[ GBA ] Replika Starog skina
1.638 pregleda · 61 odgovor · otvorena 14.09.2012. u 10:59
jako samo tako
gj
gj
Strasan 
Samo jos da je je forum ljevo
(navika ebaji ga )

(navika ebaji ga )
Meni monotono nekako, nije za svačiji ukus, ali svakako će dobro doći oldskulašima, keep it up
holyshit je napisao/la:
Strasan 
(navika ebaji ga )

(navika ebaji ga )
Zašto ne? I nek jacky napravi novi ljubičsti skin.
Zašto da ne ...
Novim članovima se možda neće svidjeti jer nije "našminkan" ko ostali skinovi, ja bi ga lično koristio
Novim članovima se možda neće svidjeti jer nije "našminkan" ko ostali skinovi, ja bi ga lično koristio
Slazem se sa simbom
Nostalgija, ja vec tu "repliku" zeljno iscekujem.
Prvi bih ga koristio
Ovi gore sto su pritisnuli "Ne" ocito ne znaju da je ovo prvi skin tadasnjeg cs-bih, danasnjeg gamers.ba portala
Prvi bih ga koristio

Ovi gore sto su pritisnuli "Ne" ocito ne znaju da je ovo prvi skin tadasnjeg cs-bih, danasnjeg gamers.ba portala
Prelijepo samo ako možeš stavi forum na lijevu stranu, ni crni ne koristim zbog toga
Lima je napisao/la:
Nostalgija, ja vec tu "repliku" zeljno iscekujem.
Prvi bih ga koristio
Prvi bih ga koristio

@ coop sredi i code mame ti
<html>
<body>
<?php
echo "ovaj Lima je bot!";
?>
</body>
</html>
holyshit je napisao/la:
Ima i stariji od ovoga, onaj sa Larom Kroft i G logo na sred indexa
<html>
<body>
<?php
echo "ovaj Lima je bot!";
?>
</body>
</html>
Headmyster je napisao/la:
Prelijepo samo ako možeš stavi forum na lijevu stranu, ni crni ne koristim zbog toga
btw, napravi ovaj i u shopu nek je oko 500 bodova. Nek se smanje malo svima, vrijeme je.
Iskreno se meni ovaj ne svidja nesto ali eto 
A ovaj sto je u komentar momak postaivo sa onom larom, bilo bi dobro da njemu napravis repliku ( ako ovo nije replika tog
)
Ali svakako svak' nesta drugacije voli tako da sto se mene tice ja ne vjerujem da bih ga koristio ali eto ako 'se vecini svidja, sto ne dodati jos jedan skin ??

A ovaj sto je u komentar momak postaivo sa onom larom, bilo bi dobro da njemu napravis repliku ( ako ovo nije replika tog
) Ali svakako svak' nesta drugacije voli tako da sto se mene tice ja ne vjerujem da bih ga koristio ali eto ako 'se vecini svidja, sto ne dodati jos jedan skin ??
U doba kada nismo imali izbora , kada je bio ovaj skin, niko se nikad nije bunio , niti je kome smetalo rado bih ga koristio, dao bih sve ove skinove za jedan takav. Nek nije nasminkan, al je jednostavan i dobar.
brate stavite live old school :-))) Najjaci
Crni skin od prije 4-5 godina je nešto savršeno.
kolko ce ovo biti boba?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.