Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba MC PVP event

209 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.09.2012. u 21:34

Održan je i prvi GAMERS.ba MC PVP event. Bilo je lijepo. Pošto je ovo testna faza, učestvovale su samo 4 ekipe. Igralo se 2V2 u areni, dozvoljeno je bilo sve, znači i enderpearl i enchant i splash potioni. Odlična igra.

Ukupni poredak izgleda ovako:

1. FEJSAL&ERMIN (www.gamers.ba/profil/amsi/)

2. MILOSSAVIC&SHOGUN

3. mjesto dijele NOXEZZZ&MR.HARIS i DENA1502&KUKAC

Odličan finalni meč, Milošu čestitam jer je izdržao lupanje od strane dvojice full enchantovane, na kraju je izgubio, ali više sreće drugi put.

Nagrade su bile:

prvo mjesto: LVL 5 Enchant po želji
drugo mjesto: po 1500$

Slike:

Više sreće drugi put  

Da ne bude zabune, ja sam Fejsal  

@Johnnie

Moram ti skinuti block, pa makar to bilo samo večeras  

Post dobio aplauz od Brix

amsi je napisao/la:
Više sreće drugi put  

Da ne bude zabune, ja sam Fejsal  

@Johnnie

Moram ti skinuti block, pa makar to bilo samo večeras  
sabili realno, a teško je bilo ubiti miloša.

A također i survival event je bio prejak, kako smo se smijali kad su trčali i propadali u lavu ahhaha.
Brix ako bude evenata i ako treba sta gradit zovi me :]

Pobjednici :

Ja i shogun :

Ja i haris

tokom borbe
Al opet kazem nije mi jasno, survival event, prva "runda" budem prvi dobijem 5k, kad lik poslije osvoji prvo mjesto, 32 dijamanta :|
rental je napisao/la:
Al opet kazem nije mi jasno, survival event, prva "runda" budem prvi dobijem 5k, kad lik poslije osvoji prvo mjesto, 32 dijamanta :|
dacu ti ja svoje dijamante dok sam imo survival, inace pare su bolje popravis sebi alat.. kopas kolko hos 
cestitam kao prvo adminima na organizaciji , a onda mom "partneru" amsiju/fejsalu.

Nadam se da ce jos biti eventa!

ermin 

....

rental je napisao/la:
Joooj, pa jučer sam ti i na serveru objasnio, gledaj.

Kad si ti igrao event, to je bio prvi i pobijedio si. Tada su bile 3 nagrade, za prva 3 mjesta, drugi event isto tako. A na trećem eventu su bile samo prva i druga, prva je bila 32diamonda i 5 emeralda, a druga novčana, shvataš? Zadnji turnir nosi najviše nagrade. Gdje si bio sinoć kad je bio PVP, nagrada za prvo mjesto enchant po želji (LV 5) 

Opet ćemo večeras, naći ćemo i nešto novo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.