Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Me kase

296 pregleda · 13 odgovora · otvorena 10.09.2012. u 21:42

Ovako izgleda plato.

Sa dna .

Iz daljine .
Ukupno 6000 blokova drveta dimenzije 40 visina 64X64 povrsina.
Ako se to njima svidja, ostavi ih na miru.

Salim se, stvarno nisu pri sebi 8-)
Znači nisi igrao nikada Minecraft duže od 7 dana. 

A obećavam ti, čuješ, uzmi igraj jedan save u singleplayeru, barem 5 dana eto... Nećeš moći pa da opet ne zaigraš.

Usput, multiplayer je odvratan. Slažem se. Vrlo, VRLO je glup ako se mene pita, ali Minecraft u singleplayeru je jednostavno savršena igra.
Cloud je napisao/la:
Znači nisi igrao nikada Minecraft duže od 7 dana. 

A obećavam ti, čuješ, uzmi igraj jedan save u singleplayeru, barem 5 dana eto... Nećeš moći pa da opet ne zaigraš.

Usput, multiplayer je odvratan. Slažem se. Vrlo, VRLO je glup ako se mene pita, ali Minecraft u singleplayeru je jednostavno savršena igra.
Ne mogu se složiti sa tobom, ako je server dobar, onda ima i zadovoljnih igrača. Promijenio bi mišljenje kad bi ušao na neke bolje servere, neću da navodim primjere, kako nebi bilo da falim svoje ili nečije tuđe.
Igrao sam mincecraft u multiplayeru i nije mi nesto.
Singlplayer vec igram vise od godinu dana i evo vec 1 mjeces igram i tekkit mod.

@tema Uzmi igraj sp napravi kucu farmu zezaj se, videces da je zanimljivo kad napravis neku finu kucu i onda se mozes odmaknuti i diviti svom radu.:)

@Brix Momak je upravu retko ima dobri servera.Uglavnom admini nevode racuna ko grifa ili su to serveri pay to win(prison mod) ili u krajnjem slucaju server pada ili steka.
Imam premium pa sam uspeo naci neke dobre servere, ali valjda se meni vise svidjaju neki manji, gde admin moze sve pratit, a i znas raju.
E moji ja sam igrao kad je prva beta verzija izasla ja sam igrao kad je prva mapa bila kad je grad bio na planini , ucestvovao sam u gradnji nazalost mnogo fail projekata na serveru a ti idi i prosipaj svoje znanje negdje drugo a ne na gamersu jer nikog ne zanimas.
koje su koordinate ? da pregledam iz prve ruke 

samo gradi 

Ja sam bio kod gimnazije, tacno tu je udario epicentar, i iznenadio sam se, crveno-smeđe boje je bio, bila neka ko grom, ko da je udario grom, i onda sam se počeo tresti.
edit; haj PRIJAVITE, *cvijece* vas +1 u statistici

Post dobio šamar od Limmaa

ned je napisao/la:

samo gradi 

super stvar, biće ovdje svega meni se čini. Za ostale bih molio da uđu na server izgrade nešto, postave ovdje SS da im čestitam.

Pohvale momku.. Dobio je nagradu od mene za trud.
ned je napisao/la:

samo gradi 

Svaka tebi cast momak 
ned je napisao/la:

samo gradi 

Tursko Bosanski koledž na Ilidži
rental je napisao/la:
Ja sam bio kod gimnazije, tacno tu je udario epicentar, i iznenadio sam se, crveno-smeđe boje je bio, bila neka ko grom, ko da je udario grom, i onda sam se počeo tresti.
Ti si veoma inteligentan. Ne, nisi, samo sam se šalio.
rental je napisao/la:
PRIJAVA GPRS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.