Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoć početnicima

151 pregled · 9 odgovora · otvorena 18.09.2012. u 13:25

Ako treba pomoć pocetnicima neka se javi u poruku,možda bi mogao da vam pomognem :)
:) :) :)

Minecraft_Kenny742
Samo jedno nebitno pitalje!
Kako mozete igrati minecraft? grafika mu je uzas otvorite server nesto normalno a ne Mc :S

Post dobio šamar od Brix

xaxa je napisao/la:
Kako mozete igrati minecraft? grafika mu je uzas otvorite server nesto normalno a ne Mc :S
Minecraft se igra a ne gleda. Ako ti nisi dovoljno mastovit da mozes igrati bez toga da ti je sve savrseno vizualizirano, tvoj problem.

Post dobio aplauz od Brix

xaxa je napisao/la:
Kako mozete igrati minecraft? grafika mu je uzas otvorite server nesto normalno a ne Mc :S
Grafika užasna ? da li si ćuo za Texture Packs koji ti pobošljavaju grafiku?  ;)

Minecraft_Kenny742
Kenny742 je napisao/la:
Grafika užasna ? da li si ćuo za Texture Packs koji ti pobošljavaju grafiku?  

Minecraft_Kenny742
Kenny ja kako vidim ti si pocetnik 

mc je igra u kojoj se gradi pravi crafta nije uvjek sve u kvaliteti grafike !

HDpatcher i skines sebi HDfull texturu prejebena igrica zato molim te suti i kako mozes vrijedzati mc ! fuck off bitch 

Kenny pocni snimati lets playove eto to ti je moj savjet
Akali je napisao/la:
Kenny ja kako vidim ti si pocetnik :D

mc je igra u kojoj se gradi pravi crafta nije uvjek sve u kvaliteti grafike !

HDpatcher i skines sebi HDfull texturu prejebena igrica zato molim te suti i kako mozes vrijedzati mc ! fuck off bitch :D

Kenny pocni snimati lets playove eto to ti je moj savjet
Ja nemam texture pack nije mi bitna grafika baš iz tog razologa koji si ti naveo, ako ja njemu toliko bitna grafika najbolje mu je da si skine teksturu neku :) pa možda će da mu bude zanimljivije :) možda je nisam dobro upučen ali koliko znam kada reknem skini si tekstru neku mislim i na mcpatcher,HDpatcher i HD full tekstru :S
a tebi bi bilo pametnije da gledaš svoja posla ne odredjuješ ko je poćetnik a ko ne,verovatno ti znaš više od mene u mc pošto si opterećen igricama,šta mognem to ću pomoći
kao što sam napisao ;)
NoxEzzz malo izadji napolje to ti je moj savjet :)

Minecraft_Kenny742
Kenny742 je napisao/la:
Ja nemam texture pack nije mi bitna grafika baš iz tog razologa koji si ti naveo, ako ja njemu toliko bitna grafika najbolje mu je da si skine teksturu neku  pa možda će da mu bude zanimljivije  možda je nisam dobro upučen ali koliko znam kada reknem skini si tekstru neku mislim i na mcpatcher,HDpatcher i HD full tekstru :S
a tebi bi bilo pametnije da gledaš svoja posla ne odredjuješ ko je poćetnik a ko ne,verovatno ti znaš više od mene u mc pošto si opterećen igricama,šta mognem to ću pomoći
kao što sam napisao 
NoxEzzz malo izadji napolje to ti je moj savjet 

Minecraft_Kenny742
prvo nisam to nisam tebi uputio vec nisam hteo da duplam post.

zato izvini nisam ovo uputio tebi ! -.-
Akali je napisao/la:
prvo nisam to nisam tebi uputio vec nisam hteo da duplam post.

zato izvini nisam ovo uputio tebi ! -.-
Ti ni sam ne znas sta pises :D
xaxa je napisao/la:
Kako mozete igrati minecraft? grafika mu je uzas otvorite server nesto normalno a ne Mc :S
A "kanter" kao ima revolucionarnu grafiku? Nema, ali ga ljudi igraju (ja osobno ne) zato što je igrivost nevjerovatna. To što ti nisi kreativan, to je tvoj problem.

Post dobio aplauz od Brix

Javljajte mu se preko poruke.

Temu ću lock jer prelazi u spam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.