Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

GAMERS.ba Mix-evi = back?

1.125 pregleda · 21 odgovor · otvorena 10.09.2012. u 10:01

Dobro jutro svima. 

Nije mene odavno bilo sa nekom temom vezanom za Gather/Mix. Ovako kao što vidite sada coop codira čitav g.ba i za neko vrijeme vratit će se na kodiranje Gathera. Do tada ja imam jednu malu ideju, koja bi mogla obradovati "igrače".

Nakon što glasate volio bih neko malo obrazloženje za šta ste glasali. Ukoliko ste za volio bih da znam zašto isto tako ukoliko ste protiv. Dakle Mix-eve bi vratili na period dok coop ne nastavi codirat Gamers.ba Gather.

Hvala. 
UNSS je napisao/la:
Vidi Džavke prijatelju moj. Gather je za nas bilo nešto sasvim novo, a još nisam pročitao anketu na kojoj je nešto novo na sajtu imalo više negative nego zahtjeva da se to isto realizuje. Niko nije rekao da prijašnji miksevi nisu bili dobri, malo su ih zezali admini, sve u svemu regularno je bilo. Došao gather, mislili biće nešto bolje. Doduše, gather je za mene predstavljao neki test a pošto se nije dobro pokazao, nije stekao nove igrače naravno da će se opet sve vratiti po starom. Miksevi su meni realno bili kvalitetniji i bolji, prije svega uočljiviji za sve igrače i glasao sam ZA. Šta ima ovo propadati, ako budu išta htjeli igrati to će biti ovo, dalje nema šta. I o kakvom teretu ti pričaš pa ne vodi frajer Rajfajzen banku pa da mu propadne, ako propadne nije on kriv, sve je to do igrača i do volje za igrom. Svi smo mi individue XD(to sam danas učio iz sociol). Haj pusica 
'mal ne bi "prijavi" 

Gather bi se dobro pokazao da je pušten onda kad je i najavljeno da će biti pušten. Dok je kompanija najvljivala gather i datum izlaska pomjerala svak sedmice, nas je euforija oko svega toga prošla. O kakvom teretu pricam? Pričam o teretu da ti, kada nešto loše krene, svaki dan stigne po 10 pmova i da se po forumu baca priča da si ti kriv za sve, da si debil i šta sve loše nisi (Govorim iz iskustva - Pub). Možda neće on biti kriv, ali misliš da će neko imat muda pa napisat ko je kriv?

Pusica? ULTRA GAAAAAAAY!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.