Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GBA] Prijavi post

2.179 pregleda · 54 odgovora · otvorena 09.09.2012. u 19:07

Pozdrav!

Predstavljam vam Gamers.ba sistem za prijavu postova.

Da bi mogli koristiti sistem potrebno ga je kupiti iz shopa cija cijena iznosi 120 bodova.

Nakon kupovine na postovima ce se pojaviti button "Prijavi".
Ukoliko primjetite neprikladan post, ili post koji zasluzuje nagradu prijavite ga i prijava ce biti prosljedena administraciji.
Ukoliko je vasa prijava odobrena, statistika prijava ce se povecati za +1
No imajte na umu da isti post nije moguce prijaviti vise puta te da postoji vremensko ogranicenje izmedu prijava.
Ukoliko imate Forum Gag, ova opcija ce biti onemogucena do isteka istog.

U narednom vremenu bit ce uvedena opcija kojem ce se moci nakon odredenog vremena priznate prijave zamjenuti sa odredenim brojem bodova.

Uzivajte!
FTS
Bolje da svi imaju ovo, i da se na osnovu toga radi rating uz bodove. Tako će i administracija imati više posla odobravajući te stvari, a i mogli ste kojeg admina više uposliti.
Ne kontam zašto ste stavili ovo u top10.. Sad' će se lokalna dječurlija takmičiti da budu lizoguzač nambr 1 
skile je napisao/la:
Uskoro nove opcije i novosti za shop.

Uz ovaj sistem moći ćete "isplatiti" bodove koje ste potrošili za ovu opciju.

Pored toga, što je i najvažnije, vi ćete direktno pomoći radu administracije i održavanju foruma. Naravno tu je top10 evidencija najvrijednijih membera.
Ovo su vec radikalne promjene o kojima sam govorio na onoj temi... Ovo je vec nesto sasvim novo...

Po meni bi trebalo uvesti jos ovakvih stvari i koliko god to nekima sad ruzno zvucalo ali te opcije dodati samo u IF, pa nek' i Izabrani bude izabrani...

Svaka cast decki, naranvo kupljena opcija 

Post dobio aplauz od b0k1

Ovo je za mene mrak! Kako cu samo da upotpunim kolekciju samara 
Ispravljeno/Ubaceno :

Ošamareni post se ne može prijaviti

Ako je tema zaključana, postovi u njoj se mogu prijavljivati

Ubačeno za Gmodove.
coop svaka ti cast 

al skin ore 
Izgleda da je moja molba urodila plodom.Nek ste ukinuli rank i login. Coop svaka cast.
Kupljeno 

Ajmo da trazimo spamere  
sad ce se ovi naložit, tražit postove stare po 10 god :D:D
Napomena :

Možete prijavljivati postove koji su pomogli autoru teme, a da se prije toga autor zahvalio. Nije striktno definisano prijavljivanje za kazne.
A jeste bodožderi,samo da se troši na ovoj recesiji,ali eto našlo se :D
Sta je sa "prati temu" ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.