Pozz gejmeri,kao sto naslov kaze voleo bih cuti od vas sta vi smatrate pod "pravom muzikom",pod recju "pravom muzikom" mislim na muziku koja je po vama dobra.
Sve je vise nekih bezveznih pjesama,posto bas volim da slusam RAP
sve je losijeg i losijeg Rep-a tacnije pjesme u repu se sada sastoje u tome ko ce vise opsovati :S,sto je porazavajuce.
Sto se tice narodne muzike,takodje trenutno vlada ne pjevanje vec "zapevanj" jedino mogu poslusati Tomu Zdravkovica iz tog nekog zanra.
O pop-muzici da ne govorim,sto se tice Srbije tu vlada "Grand-parada" tu se moze cuti muzika koja unistava vase uho
.
Sada je popularna "House" muzika po meni je to cista digitalizacija,ali o ukusima se ne da raspravljati.
Ne bih voleo nikakva prepucavanja,nego cisto da pro diskutujemo za sta vi mozete trenutno reci da je "prava" muzika
))!Moze i yt link
)!
Sve je vise nekih bezveznih pjesama,posto bas volim da slusam RAP
sve je losijeg i losijeg Rep-a tacnije pjesme u repu se sada sastoje u tome ko ce vise opsovati :S,sto je porazavajuce.
Sto se tice narodne muzike,takodje trenutno vlada ne pjevanje vec "zapevanj" jedino mogu poslusati Tomu Zdravkovica iz tog nekog zanra.
O pop-muzici da ne govorim,sto se tice Srbije tu vlada "Grand-parada" tu se moze cuti muzika koja unistava vase uho
.Sada je popularna "House" muzika po meni je to cista digitalizacija,ali o ukusima se ne da raspravljati.
Ne bih voleo nikakva prepucavanja,nego cisto da pro diskutujemo za sta vi mozete trenutno reci da je "prava" muzika
))!Moze i yt link
)!

i OFC Dim kingz .. Naravo Toma i Aca Lukas