Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

AMD Quad A6-3420M, 1,50 GHz (2,40GHz Turbo)

122 pregleda · 6 odgovora · otvorena 08.09.2012. u 15:46

Eh ovako raja , potrebna mi je pomoc oko ovog procesora , msm AMD Quad A6-3420M. procesor radi na 1,5 GHZ , a ima i ovaj turbo u koji ja nekontam. Dali se ovaj turbo pali sam od sebe ili ga ja moram nekako upaliti, ako ko zna kako, sta bio bi zahvalan.
Pali se sam od sebe tj. kada koristis aplikacije, igre i sl stvari , koje zahtjevaju veci radni takt .
to se regulise preko BIOS-a.

U opcijama BIOSa po defaultu je to automatski podeseno,tako da ti nista ne smijes/ne trebas dirati
To je zato jer ti je procesor u stanju mirovanja. Pokreni neku igru i vidjet ces takt procesora
Headmyster je napisao/la:
To je zato jer ti je procesor u stanju mirovanja. Pokreni neku igru i vidjet ces takt procesora :)
vecinom igram League of Legends i pratim rad procesora pomocu CPUID CPU-Z G1 , pa sam pokusao pomocu K10STAT da povecam ucinak ali se nista ne mijenja , ili LoL nije toliko zahtjevan da se pali dodatno ili sta :s , a cuo sam da je takodje potreban neka driverska instalacija pomocu koje se to radi ? Trazio sam po netu objasnjenja ali slabo sta ima :S
PA KUME KAD NESTO POKRENES TURBO SE PALI I DOLAZI DO EXPLOZIJE KARBURATORA I DIZNE
Welahavle je napisao/la:
PA KUME KAD NESTO POKRENES TURBO SE PALI I DOLAZI DO EXPLOZIJE KARBURATORA I DIZNE
hahaha +1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.