Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nova skolska godina

1.257 pregleda · 22 odgovora · otvorena 04.09.2012. u 10:28

Sve i svasta nadovezano na nista...

Jutro svima.

Eh, jucer je pocela nova skolska godina pa da vam pozelim svima srecu. Oni koju su pali prosle godine da ne padnu ove godine, valjda su skontali da ne valja padat. Kakogod, nek vam je sa srecom.

Koji ste sad razred ? Sta ocekujete ove godine ?

4ti razred, zavrsna godina, maturant. Mislim da ce ova godina biti laksa ali se opet treba uciti

Jos jednom, nek je sa srecom =)
Sta da kazem.Treci razred Eletrotehnicke skole,racunarske tehnike i automatike...

Ocekujem da zavrsim razred sa minimalno vrlodobrim uspjehom.Do sada je sve bilo 4 a ove godine cu pokusati 5 iako je treci najgori u ovo skoli,ne znam za ostale.
Najgore mi je sad trenutno novi profa TIZO-a.Nema ko njega lahko 3 dobiti a kamo li 5.Tako da to ce mi biti najgori predmet jer jbg nemam kondicije :S
Gejming cini svoje

Srednja skola mi je najmanji problem.Problem mi je sta cu poslije.Koji fakultet i da uopste upisati...
Mozda upisem FIT . Samo znam da necu ETF...
ZMIGI je napisao/la:
Sta da kazem.Treci razred Eletrotehnicke skole,racunarske tehnike i automatike...

Ocekujem da zavrsim razred sa minimalno vrlodobrim uspjehom.Do sada je sve bilo 4 a ove godine cu pokusati 5 iako je treci najgori u ovo skoli,ne znam za ostale.
Najgore mi je sad trenutno novi profa TIZO-a.Nema ko njega lahko 3 dobiti a kamo li 5.Tako da to ce mi biti najgori predmet jer jbg nemam kondicije :S
Gejming cini svoje

Srednja skola mi je najmanji problem.Problem mi je sta cu poslije.Koji fakultet i da uopste upisati...
Mozda upisem FIT . Samo znam da necu ETF...
je li to onaj odbojkas? hahaha
daguda dere guzove

sretno vam momci, uzivajte dok mozete
Jos osnovna i pitam se JELI OVO RAVNOOOOOOOOOOOOOOOO?

Sretno svima, pogotovo ovima sto su tek krenuli u srednju.
Sretno svima, ja treci elektrotehnicke (tehnicar racunarstva). Ne znam vala kako cu sad je samo programiranje sto nije toliko ni lose, ali prakticni dijelovi me nerviraju samo tako -_-.
Sada sam krenuo u prvi srednji gimnazije, dojmovi su pozitivni. Nije kao sto plase, nisu tako losi nastavnici samo treba od prvog dana ucit sto i hocu.
Sretno skolarci
Krenuo u drugi razred

Ocekujem da bude laksi od prvog

Hvala tebi i sretno svim clanovima g.ba portala
Prvi gimnazije,sve novo.Moram se naviknuti redovno učiti i j**e me matematika s logikom
Hvala sretno i tebi trebat ce ti ♥

Masinska 4-ti zavrsna napokon ko i ti,samo cekam da zavrsim i fax onda abd
Maturant opće gimnazije, malo mi žao što ova priča sa srednjom završava što se tiče raje iz razreda taka smo sredina da 99% nas ide na razlicite fakultete zagreb sarajevo split osijek rijeka mostar etc pa cu ih rijetko vidjat al ko ih j**e dizali su mi tlak konstantno ^^

Za razliku od ove 3 godine do sada gdje nisam učio a prolazio sa vrlo dobrim uspijehom (nije laka škola nego to što sam iskoristio um da ne učim a da izvučem maksimum tipa švercanja čitanja sa usana kad si ispred prof. da citas tu lekciju tecno kad je knjiga naopako okrenuta etc. što mi neće dobro doći na faxu. Ove godine morat ću se potruditi da prođem sa što boljim uspijehom, ispod 4,8 ne priznajem :)
Polako sam se navik'o da ustajem ranije. Nek je sa srećom svima!
2. razred gimnazije..
Prvi razred bla furka sada ce nadam se biti jos veca..
ne ocekujem nista posebno osim dobre zabave sa rajom poslije skole Naravno i da se nesto nauci..

GL svima
Ja 4 razz maturant Masinski teh mislim da ce biti lahko zavrsni... planiram fax in sar

@brick imao sam i ja u trecem sad ne
Sjebo sam se ovaj drugi dan hahhhhha
3.razred masinske u Bugojnu,najteza godina u nasoj struci,16 predmeta,je***i profesori,ne znam sta da kazem osim da se moram prihvatit knjige
Konkurisao za master
KillaOR je napisao/la:
Konkurisao za master
Pa ti si mašina

Haman valja opet obnovit 1. godinu, ne može se kurčit i fakultet završavat nikako.

A ovi koji su još uvijek srednjoškolci, iskoristite to maksimalno, furajte zajebavajte se dok možete, ako treba i razred past da se ostane još u srednjoj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.