Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 50 bodova

Mikrofon sitni belaj

197 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.09.2012. u 16:32

Pozz raja, imam problem sa mikrofonom, naime uđem na TS normalno.Koristim slušalice (na slušalicama je mikrofon).Sa osobom kojom pričam čuje sebe što mi je toliko retardirano a ja kad pričam ništa mikrifon ne reaguje odnosno ne cuje me, koja je solucija?
Pogledaj na ts dali ti je mikrofon nastiman da moras drzati neku tipku da bi pricao. Odes u Control Panel i nadjes Sound i imas tamo mikrofon i pojacavas ga i smanjivas koliko ti odgovara ;)
ZMIGI je napisao/la:
Jedino sto mi pada na pamer zasad jeste da ti se promjenulo ovo...

http://pokit.org/get/?eb9a8e8e03b26a2380e6cfa2c3c525a2.jpg

Pokusaj sve sto imas i vidi.
Gledajte, sve sam to prešao sve postavke čak i BIOS, mikrofon radi, ne znam sam sve sam isprobao digao sam temu za neke posebne solucije ovo oko CPa sve je na defaultu, jedino sto sam radio jeste da sam mjenjao da mi radi FRONT control za zvuk.
TWISTTER je napisao/la:
Gledajte, sve sam to prešao sve postavke čak i BIOS, mikrofon radi, ne znam sam sve sam isprobao digao sam temu za neke posebne solucije ovo oko CPa sve je na defaultu, jedino sto sam radio jeste da sam mjenjao da mi radi FRONT control za zvuk.
Stavi rear da ti radi, btw trebalo bi ti ovako bit i sve će bit' ok

ps javi ako pomogne..
Možda si instalirao onaj program ? Joj nezz kako se zove , ali to je to
don_valentino je napisao/la:
Stavi rear da ti radi, btw trebalo bi ti ovako bit i sve će bit' ok

ps javi ako pomogne..
Nije pomoglo :7
Mozda si sebi insalirao Clawnfish ili MorphWox :) ako jesi samo to uninstall :) Javi ako sta bude XD
Kod mene je tako bilo samo capture device na default stavio i normala ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.