Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem za Windows XP

143 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.09.2012. u 02:27

Ljudi imam 1 problem sa Windows XP. Nisam rusio sistem nekih pola godine,jer nisam imao razloga za to,sve je radilo kako treba. Ali danas kad sam radio na racunaru mi je nestalo struje i kada je dosla struja,ukljucio sam racunar da nastavim tamo gdje sam stao. :D
Medjutim nesto cudno se desilo,prvo kad sam ukljucivao racunar pojavilo mi se system cannot log whit adnministrator(ili nesto slicno) i krenulo je da odbrojava 30 sec,ja sam sacekao tih 30 sec,poslije toga racunar se ukljucio ali na desktopu su bile samo one ikonice koje obicno imamo kad dignemo sistem,kao da sam sad dizao sistem. Kada sam usao u my computer vidjeo sam da je sve sto je bilo na racunareu prije i dalje tu,sve sam mogao normalno pokrenuti samo sto na desktopu nemam nista sto sam prije imao. A sve sto je u my computer kao da se resetovalo,tj kao da sam ga tek instalirao sad.. I browseri su izbrisali istoriju,zabiljeske,sve... Zna li neko u cemu je problem,i moze li se to nekako rjesiti?
De ba, predji na Win 7, uozbilji se !
LavShinoda je napisao/la:
De ba, predji na Win 7, uozbilji se !
Ma navikao sam na XP. :)
resetovala se XP tema tj.ako si imao neke posebne teme ili sta vec pale su jer nisu naravno full verzije vec skinute sa neta, ako ne samo ti se resetovala tema i to je to, napravi nove shortcute ili sta vec ne znam sto pravis od toga problem "jaoooo nestale mi ikoniceeeeeee :$ moja hello kitty ikona je nestalaaaaaa moj Spongebob wallpaper je nestao sta da radiiiim"
ne glupiraj se i ne postavljaj teme ovakve :)
Gamerxxx je napisao/la:
Ma navikao sam na XP.
Kakva crna tema (ovaj iznad mene) !?

- Ti si vjerovatno sada logovan na Guest acc. i rijetko koji programi se instaliravaju za "oba ili više usera", već samo za Admin acc. odnosno na acc. na koji si trenutno logovan.

Btw. uđi u Control Panel -> User Accouts pa vidi šta je sa Admin acc., i vidi možeš li steći admin prava na tom Guest acc.
Uradi system restore.
_oma_ je napisao/la:
Uradi system restore.
A znam i ja to,ali sa mislio da moze i nekako drugacije. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.