Skino sam sa tpb xp sp3 i dosao mi iso fajl. Jel ja taj fajl przim kao normalni iso ili ima neke posebne postavke? Koristim PowerISO, jel valja on il neki drugi moram skidat?
Diskusija
Zaključana
Boot cd za Win XP
94 pregleda · 9 odgovora · otvorena 28.11.2012. u 12:40
Isto kao igrice za ps2 
Znaci on treba da bude otpakovan iz iso file na cdu

Akali je napisao/la:
Isto kao igrice za ps2 

O___________O je napisao/la:
Kako mislis otpakovan? btw kojom brzinom da to odradim?
Pusti ovog šta priča, samo otvori taj iso fajl što si skino preko nere, ubaci prazan cd i "BURN" odma će ti snimit bootablino.
ma pusti ti ove sve 
Mozes ga snimiti preko cega god imas, ali obavezno moras imati BOOT fajl u instalaciji.
Malo proguglaj pa ces naci taj fajl.
Takodjer za naziv cd moras napisati kod od imena, i to takodjer nadjes na google,jer nekad ako se fajlovi razlikuju nece ti htjet bootat

Mozes ga snimiti preko cega god imas, ali obavezno moras imati BOOT fajl u instalaciji.
Malo proguglaj pa ces naci taj fajl.
Takodjer za naziv cd moras napisati kod od imena, i to takodjer nadjes na google,jer nekad ako se fajlovi razlikuju nece ti htjet bootat
Što idete dužim putem?
Otvoriš poweriso > Nađeš sliku .iso > Kad ti otvori ideš burn i to je to. Ne treba se je****t.
Otvoriš poweriso > Nađeš sliku .iso > Kad ti otvori ideš burn i to je to. Ne treba se je****t.
Milan_Tarot je napisao/la:
Što idete dužim putem?
Samo bih da dodam,da alcohol 120% radi isti proces samo bez nekih bespotrebnih sitnica,tj. brže če da ti odradi taj posao.
U Nero-u imaš opciju "boot". Za sigurnost file-ova, snimaj na minimalnoj brzini.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.