Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LoL launch problem

186 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.09.2012. u 22:57

Znaci imam problem sa pokretanjem navedene igre.
Kad hocu da startam igru, dvoklikom na logo od igre dobijem freeze i to je to.

Da li je neko imao slican problem ili potpuno isti?

edit:

Ovo mi se desilo nakon zadnjeg apdejta od strane LoL-a
Imao sam sličan problem, da li možeš otići na repair button? To riješi probleme u većini slučajeva.

Btw, pokušaj da otvoriš task manager i ugasiš procese vezane za LoL, onda ponovno pokreneš. i nakon toga repair.
Delete the lol_air_client from C:Riot GamesLeague of LegendsRADSprojects
rr pc

edit :

Go to this folder in your directory: RADSprojectslol_air_clientreleases�.0.0 .142
- Delete releasemanifest and S_OK
- Go into the deploy folder in that same directory
- In there, delete the lib, logs, META-INF, and mod folders
- Also delete LolClient.exe, LolClient.swf, and locale.properties
- Repatch (just start the Client again and wait for the patching)
Probaj iz instalacionog foldera pokrenuti ili nadji drugi crack 
Elysium je napisao/la:
Imao sam sličan problem, da li možeš otići na repair button? To riješi probleme u većini slučajeva.

Btw, pokušaj da otvoriš task manager i ugasiš procese vezane za LoL, onda ponovno pokreneš. i nakon toga repair.
Problem je sto ne mogu uopce da udjem u LoL client (kliknem na logo od LoL-a i tu zastopa sve)

Sto se tice procesa uopce se ne startaju u task manageru, kernel se pokrene na par sekundi i sam se ugasi.

Radio sam reinstall igre nije pomoglo.
Brisao PANDU, brisao Adobe Air, sve bez ikakvog pomoci.

@SWEIDER, nemoj da moram na vlastitim temama ljude samarati, da nadjem crack za LoL u must kidding me?
I don't know I have never played the game.
To se meni desavalo na ostalim igrama. 
Lima je napisao/la:
Problem je sto ne mogu uopce da udjem u LoL client (kliknem na logo od LoL-a i tu zastopa sve)

Sto se tice procesa uopce se ne startaju u task manageru, kernel se pokrene na par sekundi i sam se ugasi.

Radio sam reinstall igre nije pomoglo.
Brisao PANDU, brisao Adobe Air, sve bez ikakvog pomoci.

@SWEIDER, nemoj da moram na vlastitim temama ljude samarati, da nadjem crack za LoL u must kidding me?
nisam siguran da li si dobio moju poruku, start run %temp% i pobriši sve ono vezano za lol, i onda pokušaj obrisati ovaj fajl što je momak gore napisao. I pokušaj sa registry cleanerom da pobrišeš registrije koji su oštećeni.
Ovako sad cu ti reci.
Znaci imas tamo kada oces da izbrises lol opciju repair.
I kliknes i onda ce ti repair tako a imat ces lastest patch.
Ako to ne popravi ,skini game booster i pokreni pomocu sa njega jer je i meni bilo pa sam ja sa game boosterom pokrecao.
Ali repair ce popraviti ,znaci kada os izbirisati imas opciju repair.
Run lol by admin desavalo mi se to sa pbe znaci samo launcher.admin i to je to
I meni je bio isti problem ali sam ga popravio time što 2x kliknem na LoL launcher,prvi put se zabaguje,a drugi put piše da je već jednom pokrenut i želim li pokrenuti novi,kad klikneš da,otvori ti normalno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.