Evo malo sam se bavio u te vode što se tiče internet stranica pa me zanima dosta stvari,a imam i dosta pitanja...
Na w3schools sam presao HTML jezik,ono 100% ga prešao ali mi nije garancija da odmah direktno znam svaki postupak,pa se idalje trebam pomalo podsjećati...
Pa napravio sam besplatan web host i web template sam preuzeo od druge str. Sad me zanima ima li ijedan program koji mi podjednostavljuje upravljanje njom što se tiče objave vijesti i ostaloga?
I da...dali da idalje nastavim učiti HTML ili drugi jezik da počmem?
Na w3schools sam presao HTML jezik,ono 100% ga prešao ali mi nije garancija da odmah direktno znam svaki postupak,pa se idalje trebam pomalo podsjećati...
Pa napravio sam besplatan web host i web template sam preuzeo od druge str. Sad me zanima ima li ijedan program koji mi podjednostavljuje upravljanje njom što se tiče objave vijesti i ostaloga?
I da...dali da idalje nastavim učiti HTML ili drugi jezik da počmem?
sve to mora da se uklopi itd, ali HTML ti je laksi npr od CSS koji je jako bitan, tacnije bez njega u neku ruku ne mozes napraviti neku web prezentaciju, znaci za izradu jednog weba potrebno je da znas bar HTML, CSS, i PS kako bi uradio prve stvari na internetu!