Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako dobiti bilo koji template !

273 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.08.2012. u 12:34

Naso sam jedna program pomocu kojeg mozete dobiti bilo koju tema sa sajta ili foruma.

http://www.httrack.com/page/2/en/index.html

---------------------------

Instalacija

Kada ste ga skinuli instalirajte ga. Svi naravno znate instalirati, nije ništa teško kod ovog programa. Samo "Next" i "Finish" na kraju i to je to.

Pokretanje

Kada ste ga instalirali pokrenite ga.
Kada ga pokrenete prikazaće Vam se ovo:

Kliknite "Next".

Unesite "Project name" i izaberite direktorij gde će Vam se skinuti.

Nadjite sajt/forum koji ćete skidati i unesite adresu:

Pričekajte da završi:

Kada zavrsi nadete mjesto gdje ste spasili i dobit cete konacni rezultat ! ;)
Ovo je mnogo korisno za ripere ali ujedno i veliko sranje.
Ako tako "preuzmes" templejt gamersa ali nekog veceg sajta imat ces 1337 foldera i neces znati sta je gdje.

Lakse nauciti raditi u photoshopu i iskodirati ko covjek.

P.S. Nisi napomenuo da ovaj program skida sve u HTML fajlovima, ne ripuje gamers.ba kao CMS nego kao html fajlove.

Post dobio aplauz od coop

Oj kolumba, ovaj program služi za spremanje sajtova da se mogu offline surfati, hahaahhahahaha.

Kakvo bolan dobijanje bilo kojeg templatea.

piQe je napisao/la:
Oj kolumba, ovaj program služi za spremanje sajtova da se mogu offline surfati, hahaahhahahaha.

Kakvo bolan dobijanje bilo kojeg templatea.
Kopiranje citavog sajta, fakticki dobijes temu i sve ostalo ! Skontaj malo :@
dofu je napisao/la:
Kopiranje citavog sajta, fakticki dobijes temu i sve ostalo ! Skontaj malo :@
Pa bas i ne dobijes temu, nit bilo sta. Dobijes samo css i slike sa HTMLom koji to poveze sto mozes i rucno uradti sa pretrazivacima File -> Save web page ... Tema moze biti i progmabilna tj da sadrzi odredjene logicke sklopove koje ovaj program sigurno ne moze preuzeti 

LoKi je napisao/la:
Pa bas i ne dobijes temu, nit bilo sta. Dobijes samo css i slike sa HTMLom koji to poveze sto mozes i rucno uradti sa pretrazivacima File -> Save web page ... Tema moze biti i progmabilna tj da sadrzi odredjene logicke sklopove koje ovaj program sigurno ne moze preuzeti :)
Jest da dobijes odradeno sve al' bolje nego da sam ti pravis komplet HTML.

dofu je napisao/la:
Jest da dobijes odradeno sve al' bolje nego da sam ti pravis komplet HTML.

Nema na preskoke znanja. Moj savjet ti je bas suprotno .... pisi taj kod... pisi ga danima, mjesecima ... naucis ga u dusu i onda ti nista kasnije nece biti problem da radis 

LoKi je napisao/la:
Nema na preskoke znanja. Moj savjet ti je bas suprotno .... pisi taj kod... pisi ga danima, mjesecima ... naucis ga u dusu i onda ti nista kasnije nece biti problem da radis :)
Da mi je u interesu da se bavim programiranje html, c++, i olstaim programskim jezicima davno bi poceo da ucim. Imam osnovnog znanja sto se tice html-a. Al' et pozdrav i hvala na savjetu. !

dofu je napisao/la:
Da mi je u interesu da se bavim programiranje html, c++, i olstaim programskim jezicima davno bi poceo da ucim. Imam osnovnog znanja sto se tice html-a. Al' et pozdrav i hvala na savjetu. !
Steta svaki dan je sve vise takvih ali, neka, svak o svom poslu 
Ja ti baš i nevjerujem u ovo jedino ako nisi se sa anonimusima posavjetovo prije neg što si temu napiso pa đe to ima da ti nekom lapiš template kad ti padne na pamet.
Pehehe...
Desni klik, inspect pagesource.
Kopiras sve u notepad i rasporedis u foldere.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.