Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Decko banao pola TS-a

650 pregleda · 30 odgovora · otvorena 29.08.2012. u 20:40

Znaci decko po imenu Semirn,banao pola TS,sa tim jednog igraca iz moje sobe koji je u to vrijeme igrao mix samnom.
Evo slikice koje sam uslikao,pritom zalbu na admina i zahtijev za unban.

http://desmond.imageshack.us/Himg109/scaled.php?server=109&filename=123123123mw.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=1111111a.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg69/scaled.php?server=69&filename=2351b.jpg&res=landing

Vidim da su neki kao spameri sa HOLGER nickovima i tako to.E sad jel on nju banovao slucajno ili namjerno,to ne znam. :) Molim UNBAN NonChy.

Hvala
Džabe se žališ . Dok je vLex admin , taj na sebi bana imati neće
Holger muto mali garant je psovao nešto Nebi bez razloga dobio ban, kao i svaki put..
amAr_r je napisao/la:
Džabe se žališ . Dok je vLex admin , taj na sebi bana imati neće
ma brate j**o zalbu,samo nek je unbana brate,hocemo po cijele dane igramo mix u mojoj sobi i dodje decko bana nju :S Slucajno ili namjerno,nije vazno,samo nek unbana. :D
Mozda se Semir napusio malo, pa ga opalilo. Nije iskljuceno niti da su botovi bili, pa je banovao.
Vidi nickova holger....01, holger02..03..04 mozda je mislio da su botovi il slicno ?
742 je napisao/la:
Vidi nickova holger....01, holger02..03..04 mozda je mislio da su botovi il slicno ?
ma vjerovatno,naspamali server, ali ne kontam sto je banao TeamSpeak usere 1,2,3 i onda banned Nonchy :S :(
da imas imalo pameti nebi otvorio ovakvu temu, posto nemas sasvim je razumljivo da si odma poletio na gamers da dignes temu, skoluj se sine pusti se teamspeaka i cs-a.

a ovi sto komentarisu fol dok je vlex tu ha hu, isto ste veoma maloumni, i za mene retardi velki, samo nemoj kasnije da mi se neko obraca "BRATE MOJ HAJ OVO HAJ ONO"

cao
Ili se Semir napusio ili su ovo kao sto abblle kaze botovi i sl.
iMpuLs je napisao/la:
Ili se Semir napusio ili su ovo kao sto abblle kaze botovi i sl.
hoce ona dobit unban ili da mi svi fino bjezimo na milf ili guzonje da ti nas ne bi slucajno banao? -.-''
- Ma pusti budalu. Davno sam ja rekao, sve ovo pobanovat sa gamers-a, i ku****u pojedincima dati, a ne statuse moderatora .
Kenane, nemoj Holgera da mi diraš, nemoj da te sječem. Hvala
Semirn je napisao/la:
da imas imalo pameti nebi otvorio ovakvu temu, posto nemas sasvim je razumljivo da si odma poletio na gamers da dignes temu, skoluj se sine pusti se teamspeaka i cs-a.

a ovi sto komentarisu fol dok je vlex tu ha hu, isto ste veoma maloumni, i za mene retardi velki, samo nemoj kasnije da mi se neko obraca "BRATE MOJ HAJ OVO HAJ ONO"

cao
Stavi u bookmarke ovu temu. I ako ti se neko javi da mu pomogneš pregledaj temu je li te blatio, ako jeste ban ako nije pomozi, nemoj da iskaljuješ bijes na ostalim ?
Semirn je napisao/la:

cao
žiga ne seri , sad mijenjam pw
742 je napisao/la:
Stavi u bookmarke ovu temu. I ako ti se neko javi da mu pomogneš pregledaj temu je li te blatio, ako jeste ban ako nije pomozi, nemoj da iskaljuješ bijes na ostalim ?
nije to nikakav bijes, nit sam ja nekoga banovo sa ts-a radi kurcenja, psovanja, nego spamaju server, udje 10 puta sa istog kompa, i spucam ban, jer tako mogu dosta stvari zloupotrijebit, nek prijavi nekog vise puta, banovat ce ga..
Semirn je napisao/la:
nije to nikakav bijes, nit sam ja nekoga banovo sa ts-a radi kurcenja, psovanja, nego spamaju server, udje 10 puta sa istog kompa, i spucam ban, jer tako mogu dosta stvari zloupotrijebit, nek prijavi nekog vise puta, banovat ce ga..
Ja sam mu prvi rekao da ih banuje, sto je usao 5x nego da complaina nekoga da bih ga server sam banovao, nema zbog ceg drugog
vLexinho je napisao/la:
Ja sam mu prvi rekao da ih banuje, sto je usao 5x nego da complaina nekoga da bih ga server sam banovao, nema zbog ceg drugog
Zato postoji ova stvar:

Ma sve je to vlex kriv Muamera mi
Ja također banujem Floodere.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.