Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

LogoSoft DeathMatch server

1.980 pregleda · 33 odgovora · otvorena 06.03.2007. u 15:29

Sinoc sam "zadigo" DM server, ocekujemo da se vrati na puteve stare slave, kada je bio pun.

DM ip: cod.lol.ba:27017 pw loldm

Zaigrajte i na:

Public serveru: cod.lol.ba:27015 pw lol

Clanwar serveru: cod.lol.ba:27016 pw lolcw (ukoliko je na serveru drugi pass, te usljed toga nemozete uci na isti, pokusajte kasnije jer se na serveru vec igra cw ili fw ... )

Ukoliko DeathMatch server bude popunjen i koristen, automatski se pravi "DM @ team" .... potrudite se napuniti server, mozda neko od vas bude admin

-- over and out --
bok1 je napisao/la:
Radi .. samo sto pola puskica nema , puno bugova itd , da nepricam dalje

Public server svaka cast , samo dm je losh

Logosoft rullz

fala Bogu ..

btw. denise svaka cast za server ..

samo sto je sad prazan ..
               s0m30n3 je napisao/la:
evo sad sam igrao server je stavrno odlican samo da se napuni nadam se da nece dozivjeti sta je i bihnetov dm server dozivio jos samo da se napuni

Koliko sam te puta zaklo danas ?!.......
enteL` je napisao/la:
ha ja tako treba
samo napravi onaj q da nebude da nea puske ^^

eheheh sto to ?
Zdravo svima .
Nov sam pa bi zeleo neko da mi pomogne.
U utorak 30.10 oko 18:30 sam dobio ban na logosoft dm serveru.Ban mi je dao ahill.DM igram vec dugo na kgb ali se server ugasio (ovom prilikom ne zelim da reklamiram server).I na game trackeru sam bio 5 po broju fragova.Posto nisam mogo da nadjem logosoft forum(ako uopste postoji) molio bi da se javi ahill sa demom ili neko od vas da mi da link od foruma gde mogu da se zalim.
Moja ip adresa je 213.198.206.85 nick mi je bio Gohan.
Hvala i izvinite na smetnji.
alo mores li vidjeti samo meni ne radi loldm pa samo vidi jesam li ban dobio ne mogu se sjetiti vise molim te pa ak jesam unban me samo evo ti IP:77.221.4.187

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.