Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Maticna kablovi

151 pregled · 4 odgovora · otvorena 19.08.2012. u 19:17

Bajram serif mubarek olsun prvo 

Kao drugo,pogledati slike i evo pitanje.Znaci,zna li ko kako da odstranim ove kablove sa maticne,vamo desno,gdje sam 2 put zaokruzio,mogu skinuti ovu smedju plocicu,tj kablovi su zalemljeni za nju(plocicu)...Imali iko pojma sta mi je raditi? xD
Pa te kablove samo "odspojis" sa maticne, ne kontam u cemu je problem ?

E: To bi trebalo da se izvadi nevezano za kuciste , osim ako nije zalijepljeno tecnom plastikom onom za prednju masku, onda skalperom ili necim to sredis.

Samo se "izvuce" iz kucista, skines prednju masku i odsarafis tu plocicu sa tim prikljuchcima...
NexT_T1 je napisao/la:
Pa te kablove samo "odspojis" sa maticne, ne kontam u cemu je problem ?

E: To bi trebalo da se izvadi nevezano za kuciste , osim ako nije zalijepljeno tecnom plastikom onom za prednju masku, onda skalperom ili necim to sredis.

Samo se "izvuce" iz kucista, skines prednju masku i odsarafis tu plocicu sa tim prikljuchcima...
Jesi vidio drugu sliku? To je sve spojeno,nisam glup jarane,pokusavao sam da to uradim al ne moze...
To gdje si zaokruzio mozes odmah izvuci, tu crnu kao plocicu samo je malo povuci i iskopcat ces, i taj isti dio ti se nalazi na jos 2 mjesta, jedan ti se vidi odmah lijevo a zadnji je vjerovatno ispod tih silnih kablova. )))
besh4 je napisao/la:
To gdje si zaokruzio mozes odmah izvuci, tu crnu kao plocicu samo je malo povuci i iskopcat ces, i taj isti dio ti se nalazi na jos 2 mjesta, jedan ti se vidi odmah lijevo a zadnji je vjerovatno ispod tih silnih kablova. )))
Da to nemas istu centralnu kao moj kolega iz sarajeva,o pa vidi isti nick imate ))

Inace,hvala puno,uspio sam sve srediti,momak mi je pomogao,aplauz ,hvala 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.