Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Klijent - Volim Te

553 pregleda · 40 odgovora · otvorena 17.08.2012. u 17:55

Sve riječi su suvišne..

Poslušajte pjesmu, nećete biti razočarani 100%

Uzdravlje.
n3xu5 je napisao/la:
Koja ti je slomila srce ? Povjeri nam se :)
hahaha, ma nije niti jedna, samo sam random naišao na pjesmu.

:D
romantikeeee

sala na stranu,dobra pjesma, predobar tekst.

low lik skroz, debili/raja/rodbina ga samo slusa. Proslavile ga malo pjesme sa Jala-om, i to zbog Jala-e. Ko njega slusa taj sigurno ne zna sta valja (makar sto se hiphop-a tice).
Ti onako predivna, smjela, i šarmantna,
a ja onako ozbiljan, ufuran, arogantan!

prejak je tekst
Glupo
dea je napisao/la:
Glupo
Mislim da nije glupo što je momak napisao text i posvetio ga djevojci, ako je to glupo, ja mislim da sam retardiran.
Johnie_Walker je napisao/la:
Mislim da nije glupo što je momak napisao text i posvetio ga djevojci, ako je to glupo, ja mislim da sam retardiran.
Pa i Bieber posvečuje pjesme djevojkama pa su opet glupe.
A niko nije retardiran zbog tog.
Nek ju voli. Ti si stavio ovo da komentiramo pjesmu, a ne njegovu ljubav. Zato je moj komentar na pjesmu da je glupa, ne sviđa mi se, loše je sve.

Ev' ti nešto što valja.
http://www.youtube.com/watch?v=kMM7Wnmx490
Imer je napisao/la:
Pa i Bieber posvečuje pjesme djevojkama pa su opet glupe. :D
A niko nije retardiran zbog tog.
Nisi me razumio.

U narodu vidim prevelik hejt. Nebitno da li je to biber ili neko drugi.

U ovom slučaju klijent, je posvjetio "svojoj djevojci" pjesmu, i ponovno kažem da je meni to super stvar. Nisam gej i slično, ali da imam inspiraciju i slične stvari, napisao bih i ja slično ovakvo.

Niko nemora slušati ono što mu ne godi. Nekome ova pjesma je super, nekome nije, isto kao što je nekome turbofolk okej, nekome nije, i sve to u krug.

Uzdravlje.
Ma pusti deu suflira ona tu
Nisi me razumio.

U narodu vidim prevelik hejt. Nebitno da li je to biber ili neko drugi.

U ovom slučaju klijent, je posvjetio "svojoj djevojci" pjesmu, i ponovno kažem da je meni to super stvar. Nisam gej i slično, ali da imam inspiraciju i slične stvari, napisao bih i ja slično ovakvo.

Niko nemora slušati ono što mu ne godi. Nekome ova pjesma je super, nekome nije, isto kao što je nekome turbofolk okej, nekome nije, i sve to u krug.

Uzdravlje.
Uredu je to sve, razumijem ja tebe sve. Ti si postavio ovde pjesmu i podijelio sa nama i sada se to može komentirati a i ne mora. Nemaju svi isto mišljenja i to si rekao, pa je nekome dobra , nekome glupa. Uvijek postoje i hejteri i oni koji nisu hejteri nego im se jednostavno nešto ne sviđa , ali kakav bi bio svijet kad bi se svima sve sviđalo.

Hvala, živio takođe.
xaxa pjesma katastrofa nigdje veze :S
Imer je napisao/la:
Uredu je to sve, razumijem ja tebe sve. Ti si postavio ovde pjesmu i podijelio sa nama i sada se to može komentirati a i ne mora. Nemaju svi isto mišljenja i to si rekao, pa je nekome dobra , nekome glupa. Uvijek postoje i hejteri i oni koji nisu hejteri nego im se jednostavno nešto ne sviđa , ali kakav bi bio svijet kad bi se svima sve sviđalo. :D

Hvala, živio takođe. :)
Ma brate, svaka ti čast za komentar, ali nemogu komentare tipa ahaha ne sviđa mi se, glupa pjesma, "sranje" i slično.

Baš me zanima šta ovi ostali slušaju..

Btw, jedino što slušam u posljednje vrijeme je Chillstep, i Blackmill-a.

Šta bi tek rekli na ovo:

https://www.youtube.com/watch?v=0zG_lckuzbo

:)
Kako ne podnosim ovakvu muziku i ove wannabe izvođače. Sve neki dubokoumni tekstovi, beatovi vako nako, nesto ljubavno. Stvarno mi nije jasno kako ovo neko slusa
dea je napisao/la:
Nek ju voli. Ti si stavio ovo da komentiramo pjesmu, a ne njegovu ljubav. Zato je moj komentar na pjesmu da je glupa, ne sviđa mi se, loše je sve.

Ev' ti nešto što valja.
http://www.youtube.com/watch?v=kMM7Wnmx490
O čemu ti ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.