Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

MSN konekcija

369 pregleda · 14 odgovora · otvorena 04.03.2007. u 23:20

Pozz ljudi.

Imam problem sa msn-om i ne mogu se logovat sa ovog računara.Imam računar i kod kuće,tamo se mogu logovat ali ovdje od buraza nikako pa pitam u čemu je problem?
Sve mi je uredu kad idem na "Troubleshot" osim "key ports" i kad idem na repair kaže da "key ports" ne valja te da je možda problem u firewallu ali nije ni tu probem jer sam ga bio isključio i sve ali ne ide...

Može li mi neko pomoć,bio bih mu jako zahvalan
reinstal msn i meni se to desavalo! a moze bit da je i do firewalla
Do firewalla nije sigurno jer sam sve sa njim isprobao i nije htjelo.

Btw što se tiče msn-a i reinstalla teško da će i tako ić jer sam imao windows messenger pa se nisam mogao logovat,skinuo msn 7.5 opet sve isto...
Jes da je mozda malo smjesno al je meni to bilo, nisam se mogo loggirat jer mi sat nije bio dobro namjesten na kompjuteru, pa i ti vidi da nije do tog...
meni tako kenja , ja resetujem pc ...
ako ti je slucajno adsl , probaj res. pc i iskopcat kabal iz pc ,kad digne sistem , ono pri kraju dizanja zavali mu kabal ... i bude ok
bar meni
Datum/vrijeme to je uglavnom
Datum i vrijeme je ok a to iskopčavanje kabla nisam probao i tačno je imam adsl ovdje.

Ajd probat ću tako pa vam javim šta sam učinio (uništio)
Još uvijek ne radi

Dakle problem je "key ports" a to ne mogu fixat preko opcije repair...
Ovako !

Idi control panel-add or remove programs i nadji MSN klikni na change i repair ... i meni je to bilo !
Rješenje
e to se i meni desavalo, prije dan-dva, sam instalirao msn 7.5 i sad je sve u redu, probaj i ti..
Jes da je mozda malo smjesno al je meni to bilo, nisam se mogo loggirat jer mi sat nije bio dobro namjesten na kompjuteru, pa i ti vidi da nije do tog...
la.F! je napisao/la:

Da i to moze biti problem nemora znaciti da sat nije uredu mozda datum pogledaj to
Rev. je napisao/la:
Datum/vrijeme to je uglavnom

lol
Problem je ni manje ni više nego glupi Kaspersky,onako sam u očaju smanjio sigurnost sa high na medium i krenulo je sve.

Au koliko mi je muka zadao,odmah je obrisan sa računara.Hvala svima na pokušajima da mi pomognete i eto ako nekad ne bude valjao "key ports" u msn-a pročačkajte malo po antivirusu pogotovo ako je to kaspersky.

Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.