Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

euNET

0 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.03.2007. u 20:46

e evo euNET novi server je napravljen server je extra evo IP:80.65.168.12:27015
mozda malo laga jer je tek napravljen server pravi se jos nes oko laga i web stranice posjetite eunet-forum.co.sr to je samo forum et uztivajte na serveru zzz od euneta
bY:hellO
Ovo je druga tema danas ? ili se meni cini da je prva

Tema 1 : http://www.gamers.ba/procitaj.php?id=17301&forum=2

Ja ovo ne kontam ti si sada postavio temu a za 2h nece raditi server posto je dedecidate jer lik sigurno nece ostaviti cijelu noc masinu

Zadnji edit: 04.03.07 u 20:50:29

hahahahah

bolan jedna tema ti je otisla u kantu i ici ce i ova ... koji vrag moras dvije teme postaviti ! omg

@ denise nisi valjda popio pa ti se cini .. ovo jest druga tema danas .. vezana za ovaj eunet

Zadnji edit: 04.03.07 u 20:50:24

MENI JE EXTRA PING! admini su super eve je cool ping odgovora mojoj konekciji zato HF momci samo tako nastavite
hahaha care radi server 24 h haha 1.nije dedicated 2.placen je server 3.prvo pogledaj ip jel epnova CCC pa pametujte pls ovu temu ne birisi samo da se opamete neki debili sto "KKOFA NESTO ZNAJu"
pa dobar je lag ... neskace ...
POGLEDAJ IP OD EPNA I OD EUNETA PA VIDI!!!!IP SE NE MJENJA i nije dedicated server ova ip ima vec da je 15 dana aa gasi se masina pa zato skontaj denzeL ajd raja necu vise da smaraj srry ako se netko naljutio pozz gamers raji!!!!
jarane mogo si 2. teme postavit

server nije bas toliko los, al ko sto sam rekao lako se rushi
I TO JE NAPRAVLJENO ee raja necu se svadjat ko oce da igra na njemu bujrum al nije vam fer umjesto da podrzite BIH Server vi kritikujete al et POzzz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.