Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zakupljivanje CS servera - Final

831 pregled · 12 odgovora · otvorena 14.06.2007. u 22:21

Pocela je prodaja i iznajmljivanje CS servera.

Serveri su na Intel Xeon serverskoj masini, resursi se povecavaju po potrebi.
Internet je direktan opticki link na telekomu i neogranicen je.

Serveri su dobro podeseni i rade sasvim korektno i bez choke i loss.
Ping na serverima je kao na KGB serverima ili bolji.

Ko zakupi svoj server dobija RCON password i ima pravo na konstantno menjanje i modifikovanje svog servera.

Servere podizem ja, odrzavam ih i mene konatktirate za bilo sta sto biste hteli da instalirate ili modifikujete na svom iznajmljenom CS serveru.

Cena iznajmljivanja slicna je ceni na stranim hostinzima sa razlikom sto ovde imate mnogo vise fleksibilnosti da radite na svom serveru i on radi 24/7 a ne samo kad vam treba za mech a i vama je ping ovde nizi plus moze biti nonsteam.

Kada iznajmite svoj server cena je ista za svaki mesec koriscenja. Za unapred placanje vise meseci postoji popust.

Pogodnosti i uslovi iznajmljivanja:
- Uz svaki svoj server dobijate besplatno Team Speak 2 server na kojem mozete dodavati admine po zelji.
- Svoj CS server mozete po zelji nadogradjivati dodacima, modovima i pluginima. Sve sto treba je da odredite sta zelite na serveru i ja cu to, ukoliko je izvodljivo instalirati i podesiti po vasim zeljama. Mozete imati 5 zahteva za modifikaciju u toku jednog meseca tako da je najbolje smisliti pa mi se javiti.

Kontakt:
Za ovu uslugu i za informacije o cenama i nacinu uplate kontaktirajte mene na mail:
[email uklonjen]

p.s. Za one koji su me vec kontaktirali za server znaci ima novost da vise nema placanja setup-a vec se odmah placa obicna cena kostanja servera koju znate a ko ne zna neka pita ako misli iznajmljivati

pozzz
Ovo je dobro samo što je moj nick Xe0n ili xE0n kao taj procesor...

Svaka čast

Post dobio šamar od abasi

xE0N je napisao/la:
Ovo je dobro samo što je moj nick Xe0n ili xE0n kao taj procesor...

Svaka čast

WTF ako ovo nije spam onda niko ne spama na ovom sajtu

Koliko je cjena za mjesec dana ili vise i kako se placa ?
               Lady_Death je napisao/la:
WTF ako ovo nije spam onda niko ne spama na ovom sajtu

Koliko je cjena za mjesec dana ili vise i kako se placa ?

Pitas li se sta je s tobom !

da nebude spam .. iggi svaka cast !

Evo sad sam pricao sa iGGi-jem na msnu..

Znaci cijena za public je 50€ mjesecno a za cw 30€... Ako placas odmah za godinu public je 40€ a cw 20€ x 12 mjeseci = 480€,240€
GL .. ovo ce bit super !

smarkY je napisao/la:
Evo sad sam pricao sa iGGi-jem na msnu..

Znaci cijena za public je 50€ mjesecno a za cw 30€... Ako placas odmah za godinu public je 40€ a cw 20€ x 12 mjeseci = 480€,240€

Koliko slotova??
Srbo umri
               r0yal je napisao/la:
Koliko slotova??

cw - 12 public do 32

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.