Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PSP Pitanje

157 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.08.2012. u 15:45

Jel moze da se skine igrica za psp sa neta, da se nareze i da se igra na psp ili moze samo original?
Pa brate samo orginal. Nije ti ovo zelim zelim.

Post dobio šamar od IceWolf

Ne moze. Samo originali 

Post dobio šamar od IceWolf

Stavis microSD card u PSP snimis sta ti volja i deres, ne treba ti original ali kad ga flashujes.
Vidi gore cobana ne informisanih. Moze, skines sa neta i samo prebacis na memory stick. Psp mora biti flashovan ako hoces pokretat fus igre.
aARONNNN je napisao/la:
Pa brate samo orginal. Nije ti ovo zelim zelim.
Sta serete ti i ovaj dubstep ?

Naravno da mozes , skini sa neke torrent stranice i nadji tutorijal kako se prebaci ns psp.

Meni je jaran to radio. (dao mu psp , on odnio kuci i sutra dan sam na memorikartici imao pes i rokali zajedno)
aARONNNN je napisao/la:
99% da mu nije flešovan.
epa 100% jeste :P
hvala ostalima :)
dare95 je napisao/la:
epa 100% jeste 
hvala ostalima 
Posto ti je flashovan, mozes brate. Imas torrente gdje mozes skidati igrice za PSP.
Btw. nadji neki tut na gugl / YT.
hajde ako neko zna slucajno neki yt link gde da pogledam kako to da odradim, molim da mi da, jer trazim vec pola sata i nikako da nadjem :/
Evo ti ovde ja odatle skidam skines koju oces i samo na psp kad prikljucis na komp udjes tamo na memorisku i napravis novi folder pod imenom ISO i u taj foldera ubacis ovo sto si skino nemoj nista raspakirat samo ubacis kako si skino.Ako ti nije flesovan pitaj me pa cu ti dat sta trebas skinut.Jel neko igrao GTA vice city original sa PC-a sve isto :D Mislio sam da nece biti kao NFS Shift nije kao na PC
EDIT:Jeli ima kupit memorisku za PSP u prodavnicama za telefone imam 2GB i skinem npr pes 2011 i mogu jos jednu igricu ubacit nema prostora?A na pik.ba sam vidio covjek neki prodaje PSP i pise memoriska od 2GB i na njoj 8igrica
pes 2012 gta vice city i jos neke a pes sam zauzima 1,41GB a gta oko 560mb kako j eon ubacio te igrice na PSP?
Vidi gore cobana ne informisanih. Moze, skines sa neta i samo prebacis na memory stick. Psp mora biti flashovan ako hoces pokretat fus igre.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.