Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS:GO > steam pre-purchase

675 pregleda · 19 odgovora · otvorena 07.08.2012. u 21:53

Pozdrav

Evo ako niste vidjeli CS:GO je od danas pre-purchase na steamu.

http://store.steampowered.com/app/1800/

Pišite ko će kupit, ko neće, zašto hoćete/nećete.

Čisto da vidim unaprijed ko planira igrat pa da zajedno možemo nekad opalit 

Ćao i bez spama molim Vas.
najs, fala ti
napravio sam prebuy
vjerojatno ga ni necu upalit dok ne pocnemo mixeve neke igrat iako cisto sumnjam da ce od svega toga ista bit
Date meni 30KM, ja uplatim na karticu i kupim vam igricu na account. Ja happy, vi happy 
21. augusta
n3xu5 je napisao/la:
Date meni 30KM, ja uplatim na karticu i kupim vam igricu na account. Ja happy, vi happy 
moj te klepi
Semirn je napisao/la:
moj te klepi
mrš pederu, znao sam da će neko napisati 
Pre-ordered, bice prejaka igrica 
Očekivam sam da će biti skuplja, super stvar, mada neću na to trošiti pare, ima mnogo boljih igara, cheers!
CSPromod STRONG CSGO WRONG
moja topla preporukaudarati glavom od zid sedam puta na dan šest puta u mjesecu osam puta godišnje.. znači morate biti u zaletu i ravno glavom od zid ili ste pi***n dim.. ako to probaš bit će ok! POZZ
chaseN1 je napisao/la:
CSPromod? Nijedan od velikih turnira nece supportovati CSP, evo sta je direktor ESEA-u rekao citiram: "i'll break it down very simply for you: i'm not supporting a game that wants to put me out of business

i'm also not supporting a game that gets the community's hopes up, releases something, then waits 8-10 months between revisions and loses any momentum it's gained

we're supporting valve games and letting people pick what they want to play, beyond that i have no desire to touch csp"

Znaci ili ce se igrati CSGO ili nista po turnirima.
chaseN1 je napisao/la:
to je tačno, ali opet će se cs:go više igrati od csp
Cuj ovog 30 km pa jesi dobar ti ikako? 

Nije mi nesto ovaj CS:GO iskreno,mozda ga zaigram al cisto sumnjam kakogod..

Dok se ne crackuje 
n3xu5 je napisao/la:
Moj te klepi 
RI3LONN1 je napisao/la:
Moj te klepi 
moj tebe hepi 
Dajte mi para ja cu uzeti 

BTW Bolje uzeti Buy Counter-Strike: Complete

dodju svi cs-ovi
Valu je napisao/la:
ma pustite to opet ce najigraniji ostati cs 1.6 
Informisi se malo pre nego sto pises. ESWC i WCG su vec otkazali CS turnire, ljudi sve vise i vise prelaze na CSGO. ESWC ove godine je imao preko 300 prijavljenih timova. Neke od najvecih zvezda CS-a kao sto su GetRight, f0rest, face i tako dalje su vec presli na Global Offensive. Kada cete prestati sanjati o 1.6icu i prihvatiti nesto novo?
KRY1337 je napisao/la:
Informisi se malo pre nego sto pises. ESWC i WCG su vec otkazali CS turnire, ljudi sve vise i vise prelaze na CSGO. ESWC ove godine je imao preko 300 prijavljenih timova. Neke od najvecih zvezda CS-a kao sto su GetRight, f0rest, face i tako dalje su vec presli na Global Offensive. Kada cete prestati sanjati o 1.6icu i prihvatiti nesto novo?
kad ti se prestanes brinuti za mene :D
to samo ameri i ovi igraju sada,ko da ces ti sa uspjeti an tome csgo kao sto nisi ni na 1.6,samo igrati to radi nekih tipova poput get righta i tih usera

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.