Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

prijedlog za dosadu .

670 pregleda · 21 odgovor · otvorena 07.08.2012. u 00:16

pozdrav.

neki dan sam dizao temu, kako ubijate dosadu i bilo je bruku pregleda, i ako možete sad, da mi kažete, šta da radim do kraja ovog raspusta, brate smorio sam se od dosade, po cijeli dan na kompu, svaki prijedlog je dobro došao.

spameri bujrum, trebam vas sad.

i ako mogu znati, što se moja svaka tema kantira, mislim, cofee shop, a ne znam, samo mi reci zašto, no hate !
Drogiraj se , hahahah !

Budi vani 24h sa rajom , mahala , grad i sl.

Treniraj usput !
Citaj edukativne knjige, nikad se zasitit .
eLight je napisao/la:
Drogiraj se , hahahah !

Budi vani 24h sa rajom , mahala , grad i sl.

Treniraj usput !
vidi ..

treniram košarku 8-9 god., ali fazon je što sam nekako izgubio volju za sve !

jednostavno, nije mi ni do čega !
Napravi kakav belaj, opljačkaj šta, završi u zatvoru, rokni se, isjeci vene, razbij flašu od glavu i tako to. Neće ti biti dosadno garant.
emir90 je napisao/la:
Napravi kakav belaj, opljačkaj šta, završi u zatvoru, rokni se, isjeci vene, razbij flašu od glavu i tako to. Neće ti biti dosadno garant.
interesantno ...
CURA = ZATVOR .

Uzmi buksne, vutre i rolaj, bude ti lepo jos sa rajom
Blackout_ je napisao/la:
vidi ..

treniram košarku 8-9 god., ali fazon je što sam nekako izgubio volju za sve !

jednostavno, nije mi ni do čega !
Ma znam kako ti je,meni samo sto disanje nije dosadilo ostalo sve u pm.

Izlazim u grad,igram igrice,filmovi/serije/klipovi/dokumentarci ma sve sve apsolutno sve mi je izaslo na vrh glave.

Moj ti je prijedlog nemo samo biti napolju sa drugarima vec se dogovorite idiite na izlete,pij alkohol,pusi travu ako nisi

Nek vas ima velika grupica,napijes cure osatlo znas valjda sam stas snjima

Odsad cu i ja vako
Neki poste pa eto nadu nesto protiv dosade, kao ja naprimjer.

Spavaj do 12 sati, ukoliko mozes. Budi na komp do nekih 3--4 sata. Uzmi neku knjigu, citaj 1-2 sata. Ostane ti 3-4 sata da sa rajom provedes po najboljem vremenu, neces po ovakvom paklu/dzehenemu izlaziti vani, jedino ako si lud.

Sto se tice vremena sto ces provoditi na komp, pokusaj nauciti nesto sto ce ti koristiti. Pokusaj skontati neku zaradu, pa makar to bilo i 5 feninga. Nadi nesto sto te interesuje, cime se planiras baviti u zivotu i uci nove i unapreduj sebe.
Upali TV i gledaj OI u Londonu ili malo vježbaj sklekove,trbušnjake itd.A najbolje bi bilo da izađeš vani sa rajom da udahneš "svježeg" zraka.
_oma_ je napisao/la:
Ma znam kako ti je,meni samo sto disanje nije dosadilo ostalo sve u pm.

Izlazim u grad,igram igrice,filmovi/serije/klipovi/dokumentarci ma sve sve apsolutno sve mi je izaslo na vrh glave.

Moj ti je prijedlog nemo samo biti napolju sa drugarima vec se dogovorite idiite na izlete,pij alkohol,pusi travu ako nisi

Nek vas ima velika grupica,napijes cure osatlo znas valjda sam stas snjima

Odsad cu i ja vako
ma joj, fazon ti je što neeeeeeeeeće nigdje, kod mene ti je raja = .!.

znači, ništa, iksiraj to.

imaju možda, tri lika koja su ono (Y), a što se treba tiče, toga ima i na bacanje, auuuu
Gledaj filmove, klipove.
Igraj igrice, zezaj narod.
Izadji van sa drustvom.
A sta ces drugo raditi na ovim vrucinama, ili idi na bazene sa rajom, ili ostani kuci i igraj igrica, gledaj filmove, serije, sta ti vise odgovara.
I zale se sto nam je vako u drzavi, kad citas prijedloge mozes samo da zahvalis Bogu sto je i ovako.
chaseN1 je napisao/la:
Neki poste pa eto nadu nesto protiv dosade, kao ja naprimjer.

Spavaj do 12 sati, ukoliko mozes. Budi na komp do nekih 3--4 sata. Uzmi neku knjigu, citaj 1-2 sata. Ostane ti 3-4 sata da sa rajom provedes po najboljem vremenu, neces po ovakvom paklu/dzehenemu izlaziti vani, jedino ako si lud.

Sto se tice vremena sto ces provoditi na komp, pokusaj nauciti nesto sto ce ti koristiti. Pokusaj skontati neku zaradu, pa makar to bilo i 5 feninga. Nadi nesto sto te interesuje, cime se planiras baviti u zivotu i uci nove i unapreduj sebe.
Ustanem u 7.00 h

Igram league of legends, do 13.00 h

Idem sa rajom na bazene

Dođem kući

Dosađujem se

Dosađujem se

pa, se opet dosađujem

i na kraju oko 21.00 h izađem vani

smorim se, glupa raja drama

i tako to

niđe veze

hvala
VioleN je napisao/la:
I zale se sto nam je vako u drzavi, kad citas prijedloge mozes samo da zahvalis Bogu sto je i ovako.
Imas ti neki "kreativan" prijedlog. ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.