Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Team Montenegro

979 pregleda · 24 odgovora · otvorena 03.03.2007. u 15:40

Poshtovani Gameri,
Team Montenegro trazi protivnike za vjezbanje, bolje clanove a ako je moguce i reprezentacije kao sto je Team Montenegro...
Da ne bih duzio, doslo je do vecin promjena u repki i ne igraju oni klinci iz HN-Clana koji su prosli put predstavljali MNE, sada igraju bolji i ozbiljniji igraci...
Sastav:
Gigi
Dovla
Lobanja
Hidza
Hobbit &
Player/Manager: Lifestyle

Kontakt: [email uklonjen]

[B] Samo ozbiljni clanovi ili repke[/B]
Hvala.
Ne znam zasto dajete takve komentare kad nemate pojma koliko je ova ekipa napredovala. Dovla je jedan od najboljih igraca sa kojim sam ikada igrao.
TeamMNE je napisao/la:
vrti prica kako je Denzel citer i dobio je ban sa dosta servera.

MX DENZEL OVO ONO

Izvinjavam se adminima gamers.ba portala na spamu !

Sine dragi jadni ocu LAN @ da igram sa Lobanjom da vidim tog POTTI kako igra ma bolan vi ste vi n00bovi kofa oni gameri nesto ovdje dosli da izigravaju POTTI .. izinjavam se adminima na ovom postu ...

btw pita yassu i one mozda oni budu igrali sa vama da vas nogom u glavu udare

HF u igranju POTTIJEVCI !

a to Denzel chiter dodjite kod mene i pogledajte mi cijeli PC i moju opremu malo pa vidite dali samo chiter mozete vi govoriti da sam ja chiter dok nevidite LAN da nisam chiter ... btw pitaj sviju iz stasneta da nisam chiter =) oni su moji ORTACI hahah

Edit:

Znam perke buraz al beze ce igrati sa nekim i neko ce ih ubit nogom i banovat ce ljude bezveze ja sam kazem imam pravo da kazem .. da je shejtan tu i on bi rekao 2,3 ..

btw .. Nama je AMY mennager

Uredu je necu da se vise svadjam GL u matchevima ..

Pozdrav

Zadnji edit: 03.03.07 u 16:18:01

denzeL. je napisao/la:
HeatoNE dobro nam dosao .. Eh vako taj clan je debilski neznam sto al sacu da reknem sto je ..

Igrali mi jedan dan neznam bash kada al smo igrati Gaming-Gear-Clan vs HN-Clan evo postave ..

Gaming-Gear-Clan // shejtan
Gaming-Gear-Clan // Denzel
Gaming-Gear-Clan // gabrieLL
Gaming-Gear-Clan // BxM
Gaming-Gear-Clan // neznam ko je josh bio ...

Hn-Clan / Lobanja
Hn-Clan / Dred_Clown
Hn-Clan / SAVKE
Hn-Clan/ Player
Hn-Clan / Player

Neznam ko je josh igrato za HN al znam da je vako bilo ...

Igramo mi igramo i pocnemo ih ubijati 12:3 samo rashali bezveze igrati i mi se zaletimo na njih a bili mi na TeamSpeak tako da smo mogli govoriti dje su itd . I mi pucamo u 16 i odjednom banned peramenty kako vec mi se svi je***i banovani na 99999999min i kaze meni Lobanja preko MSN koji chiter ja sam pado od smijeha fakat sam umro od smijeha al eto znaju oni igrati al nije to to njima su svi chiteri kofa chiteri a mix moj clan napravio zvao ja shejtana i one Reva kofa chiteri

1. Trebao je admin neki biti u specctatorima
2.Trebao je suditi Match
3. Trebao je svakog igraca gledati pomalo
4. Svi su igrali na 32Bita tako da ...

Ako hocej ponovo match neka mi se javi na msn ..

[email uklonjen]

Toliko od mene ...

sto moris s glupostima covijek je napisao tko zeli mec da se javi a ne da predavanja drzis...boli mene muski spolni organ koga si ti dobio jer znam da si noob

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.