Diskusija
Zaključana
Kako napraviti ovo ?
271 pregled · 11 odgovora · otvorena 04.08.2012. u 22:05
Neam pojma o fotosopu,ali ja sma ovakav "mozaik" pravio u Pisaca studiu,mozes odmah i velicinu i orjentaciju slike namjestiti
(ako je to to)
(ako je to to)
cuj kako a to ti je komplet tutorijal -.-
Akali je napisao/la:
nego pitam kako staviti vise slika u jednu kao sto je on tu stavio isjecke iz photoshopa tekst.....
emsel je napisao/la:
nisam to trazio :S nego pitam kako staviti vise slika u jednu kao sto je on tu stavio isjecke iz photoshopa tekst.....
Mislim da ste vi iznad svi pogriješili.. On pita kako napravit formu ovog tutorijala, koje dimenzije.
Pa, otvori ovaj tutorijal i pogledaj koje su dimenzije i probaj sa njima. Ako ti zatreba više prostora, samo proširi canvas (NE "image size", već "canvas"!)
Pa, otvori ovaj tutorijal i pogledaj koje su dimenzije i probaj sa njima. Ako ti zatreba više prostora, samo proširi canvas (NE "image size", već "canvas"!)
Skini photoscape i nadji tamo u opcijama Combinate tako se zove ja msm.Tu click stavis jednu sliku i ispod nje redas slike koje hoces ispod nje ili iznad nje ili sa ljeva ili sa desna. Enjoy
emsel je napisao/la:
nisam to trazio
nego pitam kako staviti vise slika u jednu kao sto je on tu stavio isjecke iz photoshopa tekst.....
o kakvim dimenzijama pricas -.- uzmes tu sliku na kojoj hoces taj efekat i radis samo prati sve tamo sta ti pise
RickyD je napisao/la:
na toj slici imas sve objasnjeno sta ce ti sta vise -.-
o kakvim dimenzijama pricas -.- uzmes tu sliku na kojoj hoces taj efekat i radis samo prati sve tamo sta ti pise
emsel je napisao/la:
Vi mene ocito niste shvatili ne treba meni nikakav efekat nikakva slova nista od ovoga nego ja imam vise slika koje trebam ubaciti ovako da dobijem jednu cijelinu i ti listas dole i pregledas sve slike . Kao da pravim tutorial .
slike ubacujes kao novi layer i samo ih smanjis selektujes layer na kojem je slika i samo iz coska vuces prema unutra
:S
Post dobio aplauz od skile
3n0 je napisao/la:
pa ovo sto si ti stavio je 1000x4800 (pozadina) ti stavis koliko tebi stima (koje velicine slike hoces da budeu)
slike ubacujes kao novi layer i samo ih smanjis selektujes layer na kojem je slika i samo iz coska vuces prema unutra
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.