Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba account :$

161 pregled · 0 odgovora · otvorena 02.03.2007. u 22:46

Pozdrav,svima prijateljima i neprijateljima ..

Za ovaj account deN1X ukraden je znaci eh vako da pocnem bio sam danas kod jarana jednog i dosao kuci znate i ukucam ja username i password: i ja Login izbaci mi Netacan Username ili Password : Ja ponovo probam znate i ponovo nece haj ja odem da nadjem svoju temu danas sam je postavljao znate " Windows Vista Problem " i ja bash nadjem tu temu josh je na forumu znate , ja vidi nick syN ja sam se komirao znate bash sam se sjebao neznam kako da vam objasnim poceo sam da placem odakle sada ovaj syN akada je bio nick deN1X stvarno bezobrazluk ..

1. Izbrisao je sve iz Gallery ...

2. Izbrisao je sve frendove ostavio je samo 2 korisnika a to su: bU,bok1 ..

3.Izbrisao je ono Hardware gdje da kucam
config racunara i to ...

4.Izbrisao je info cijeli sa kojim sam se ja mucio 4 dana da uradim u photshopu al haj nebitno to uradit cu ja ponovo nije problem..

5.Izbrisao je nick znaci i godiste i Ime msn icq one gluposti haj nebitno to ...

Ovo sto sam nabrojao on je uradio al haj nije bitno doce sve na svoje ...

Koji glupko zna se sve po temama ko je denzel zar ne ? zna se po temama koje sam ja postavljao da sam ja nemoze nikako reci da je njegov account kada nije !

Sta josh imam da kazem nije meni zao account nego me grize savjest kako ga nije stid uraditi ja bi se sramio ukrast neciji account kojeg po gamersa zna ...

Al hajde valjda ce se to rijestiti i zavrsiti fino a ne se zavristi psovanjem i tucom radi obicnom gamers.ba accountom ...

P.S mirza. Mi je znao password od GAMERS.ba samo da znate on govori preko msn da nije ja samo mu rekao 2,3 i odma se je usutio znate i govori kofa bio odsutan cijeli dan sa GAMERS.ba a on mi je znao password od GAMERS.ba niko vise eto vijerujte mi jer mi je bio bug sa accountom i njemu sam morao dati password da bi mogao dati .gc da promjeni account stvarno bezobrazluk taj korisnik koji mi je uzeo account neka mi vrati dat cu mu ovi svoji 100bodova bez ikakvog razmisljanja ida si ti mirza dat cu ti 100bodova vidim da si previse gladan i ljubomoran na druge koji imaju vise na tebe ...

izvinjavam se korisnicima GAMERS.ba portala i GAMERS.ba administraciji ...

Srdacan, Pozdrav. vas Denzel

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.