Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem , malo veći !

0 pregleda · 10 odgovora · otvorena 02.04.2007. u 22:35

Radi se o XP temama .. =)

Davno sam instalirao onu temu Vista inspirat , i neki dan je uninstalirao , izbrisao , sve fino i instalirao XP Royale Theme .. i prebacio na nju i ja restart komp i na startup - u se opet ona vista tema pojavi .. WTF !?

I ja fino prebacim na royale i ponovo restart puknem , kad ono isto ..

Eh sta da uradim da mi se vise ta tema na startup - u ne pojavljuje nego da mi se pojavljuje ona royale tema ..

Eto 15 bodova ,, valjda sam vas dovoljno motivisao ..

Poz i hvala unaprijed.
Eh ebo si se ...

Citao sam nedavno ta vista thema nije 100 % ispitana u 50 % slucajeva kad oces da je izbrises nemozes pa moras da format racunar tako nisam nija htjeo da to instaliram jer nije 100 % provjereno ...

Al eto prvi dokaz te pojave ..
JERANE SAMO STAWI TEMU OD XP...AKO NE ONDA IDI NA START I NADI I IZBRISI JE FINOO..AKO NISI TU ONDA U PROGRAMS FILE. ..AKO TO NECE JBG OSTAWI ILI FORAMATIRAJ COMP..TOLIKO OD MENE
LoCo je napisao/la:
Eh ebo si se ...

Citao sam nedavno ta vista thema nije 100 % ispitana u 50 % slucajeva kad oces da je izbrises nemozes pa moras da format racunar tako nisam nija htjeo da to instaliram jer nije 100 % provjereno ...

Al eto prvi dokaz te pojave ..

ja imam istu tu themu i briso sam je 100 puta i nikada nisam morao farmatirati.
vidi da nije ispravna ta nova tema sto je hoces probaj skinuti neku drugu temu pa mozda nju mognes da instaliras pa tek onda royal
probaj sistem restore

start->run
kucas msconfig->

i onda samo vratis na vrijeme prije nego sto je bila ta tema od viste ,,,u i onda instaliras tu temu koju hoces

jedino to,ako nista ona reinstal win,a ne format...

edir@ad1 moze i tako
evo ti link od tuneup full
http://rapidshare.com/files/17324170/TuneUp_Utilities_2007.rar

Zadnji edit: 02.04.07 u 23:37:04

Instaliraj tuneup, idi styler i to je to.
crack za 2007 imas na pm.

Zadnji edit: 02.04.07 u 23:37:32

ad1 je napisao/la:
Instaliraj tuneup, idi styler i to je to.
crack za 2007 imas na pm.

hvala puno.

btw. dobar ovaj 2007 tuneup .. =)

ja koristio 2006 , ovaj ima puno boljih opcija.
jao...kako sam se napsovao toj temi..netko postao link..ja je instal i super izgleda, vamo tamo..kad restartam komp i treba jedno 5 min da mi ude u system, onda dok te sve gluposti ocitava..ja puko..uninstall...restart kad ono ista prica..nemogu maknit..skido druge teme i stavio ih al jos uvijek bilo sporo..pasam radio format compa ..nisam znao da se to s tuneup-om popravi...sad znam ak tako sta bude bilo..hvala
Ako hocete dobrih tema za xp evo vam alienware

http://www.alienware.com/intro_pages/invader.aspx
ma imao isti problem samo sto sam ja nest zahebo i ponovo je install restart racunar kad ono nece da mi upane u windows !!

format
skala isti imamo problme , meni icone ostale iste taskbar isti nemoze se nista promjeniti

valjda ce nam pomoci tuneup

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.