Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook cover [PSD]

278 pregleda · 13 odgovora · otvorena 02.08.2012. u 00:12

Dobro večer borci.  

Nakon što je danas momak napravio tutorial i okačio vam temu za pravljenje facebook covera koji skoro pa cijeli gamers želi, odlučio sam vam ostaviti psd. Nekima i nakon tutoriala nije bilo jasno kako to uraditi i dosta ih se javilo na pm da im uradim i davali linkove profila.

Ja sam uradio ovo sa svojim profilom i onaj koji je ikad otvorio ps skontat će kako se radi ovo. Ja sam radio na "svoj način" znači nisam gledao ovaj tutorial od danas koji je momak stavio i ako budete pratili moj psd i njegov tutorial vjerujem da nećete ništa skontati.

Tutorial od danas: http://gamers.ba/forum/27/172064/-tut-kako-da-napravite-fb-cover/

Ovako bi vam cover trebao izgledati:

Ako opet nešto nije jasno javite se na pm ili napišite na temu ono što vas interesuje i potrudit ću se da u najkraćem mogućem roku dobijete odgovor. 
Nek je neko više dao i PSD,mnogima će poslužit.Čestitam više mi dojadilo gledat one teme 
EL1TE je napisao/la:
Nek je neko više dao i PSD,mnogima će poslužit.Čestitam više mi dojadilo gledat one teme 
Ne znam koliko ćete shvatiti, ali trebalo bi vam biti jasnije, nije ni meni iz prvog puta uspjelo. 

Post dobio aplauz od aer0

LubluOtdihat je napisao/la:
Ne znam koliko ćete shvatiti, ali trebalo bi vam biti jasnije, nije ni meni iz prvog puta uspjelo. 
Ma znam ja napravit sumnjaš u moj talenat drugima će poslužit 
Haj nek drugim posluži fejsbuk je*****a hahah.

Gj
evo citav tut se stavlja na youtube.. bit ce edit kad postavim
ko hoce da mu posaljem stranicu gdje se to moze napravit veoma lako netreba photoshop ni nista na pm ko hoce :D
getaca je napisao/la:
ko hoce da mu posaljem stranicu gdje se to moze napravit veoma lako netreba photoshop ni nista na pm ko hoce 
Ae daj tu stranicu na pm
to sazeeee, sreća pa ne koristim timeline heh
hejl je napisao/la:
to sazeeee, sreća pa ne koristim timeline heh
Koristiš timeline, nego ne koristiš cover. 
LubluOtdihat je napisao/la:
Koristiš timeline, nego ne koristiš cover. 
ma imam ovaj timelineremove  ostali vide da imam timeline ali na je, preglednije ovako 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.