Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Arma 2 + DayZ mod.

179 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.07.2012. u 15:02

http://dayzmod.com/

Igra neko ovo ?

krekovani serveri? ili na originalu?

Arma 2 mod inače.

Pravo dobra stvar, spawnate sa pištoljem i par komada zavoja, skupljate stvari pravite sklonište.

Mapa 225 km2 sa 60+ igrača.

Vaša iskustva sa igrom? Preporuke i slično.

Cuo sam za ovo, ali je jos u alphi i desi se cesto da se igraci međusobno pobiju, kao i nestabilnosti na serveru. Al vjerujem da ce ovo biti veliko kada se doradi dovoljno za normalnu igru.
Ovo je odlicno, mozda i uzmem kad bude u finalnoj fazi. Gledo sam bas klipove i izgleda jako dobro.
Realnost Arma II + zomiji = odlicna stvar.
Imba igrica čekam da je realesaju full , poželio sam ove igrice pogotovo ovaj fazon . Ako treba i kupiti (:

Hvala ti na informacijama.
Kupio sam je sad kad je bila ova rasprodaja na steamu, probao sam ali mi se nešto posebno ne sviđa. Iz nekog razloga jako loše vrti na mojem kompu, a i kad god nađem neko oružje ili nešto vrijednije nađe se neki hajvan koji me ubije i pokrade stvari iz backpacka.
Onako ideja nije loša jer se sve događa u real time a ako zagineš pozdravi se sa onim što si prikupio.
Čekam original, pa možda se i kupi, dotad samo gledam po yt kako igraju
Igram je :) Predobra igra , mada ako je igras sam onda dosadi jer ima tu uvijek raje iza coska spremna da te ubije. I greska > nekreces sa pistoljem :) Bilo je prije sada ne
byzinh0 je napisao/la:
Igram je :) Predobra igra , mada ako je igras sam onda dosadi jer ima tu uvijek raje iza coska spremna da te ubije. I greska > nekreces sa pistoljem :) Bilo je prije sada ne
Kada sam ja igrao kretalo se tako, super, pa prava survival igra nema šta :) i naravno nije pravljena da sam igraš, nego sa rajom koju nađeš, napraviš kamp, raidaš itd.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.