Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hip-Hop ili Rock

739 pregleda · 27 odgovora · otvorena 01.03.2007. u 18:23

laufer_ je napisao/la:
DEFINITIVNO ROCK ROCK I SAMO ROCK (i METAL i EMO , ali nije navedeno ) , a pusti taj hip hop samo se nesto nabraja , rock je ipak muzika

Hmmm...tema ce izazvati samo svadju, i mislim da je bezpotrebna...

Ali ipak...
Ja licno ne mogu organski, divljake neuredne, koji samo skacu, vrte kosom, i text pjesme im je HUUUMozda nisu svi takvi, ali kako sam ja vidio vecina...Kako ja mogu otici na koncert, gdje ce predstavnici te neke "Metal" muzike, u svom nekom ludjackom "stilu", klati zivotinje(poput slipknota).Mozda ce se neki naci uvrijedjeni, ali o toj vrsti muzike ja ramisljam owako.U muzici treba uzivati, a ja licno ne mogu uzivati u Vristanju.Slusam Hip-Hop od kako znam za sebe, i to je muzika u kojoj uzivam.

E sad ti kazes Hip Hop je nabrajanje...mi na ovu temu mozemo pricati 10 godina, isto kao na temama u vezi Sarajeva i Zeljeznicara, i mnogih drugih slicnim ovoj..
HipHop mozda jeste nabrajanje, ali ne mozes porediti nas i strani HipHop.Mnogi nasi mladi ljudi, preko Rapa pokazuju sta misle o svojoj drzavi...(sad da ne uporedjujem nas i strani, nebi nikad zavrsio)
Ja mislim da je HipHop prava muzika, bar u ovom slucaju kada ga poredite sa Metalom...
Bog zna sta bi bilo kad bi se jos uplele, ostale vrste muzike

Mogao bi josh pisati, ali sam bolestan i ne mogu razmisljati
Ipak, o ukusima ne treba raspravljati, svakom svoje

pozz
               laufer_ je napisao/la:
DEFINITIVNO ROCK ROCK I SAMO ROCK (i METAL i EMO , ali nije navedeno ) , a pusti taj hip hop samo se nesto nabraja , rock je ipak muzika

Potpisujem
Pa ROCK. Djes` to porediti, ccc. Mada i u jednom i drugom ima svakave mrake i dobri srvari.
retardirano pitanje..... nidje veze isto da si pitao sta je bolje cappy od narandze ili cappy od breskve..... nekom je bolje jedno nekom drugo...
cuj hip hop i rap!!! lol

pa to je istojeste smijesni!!!

BTW: hip hop po meni!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.