Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 50 bodova

Online nagradne igre

216 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.07.2012. u 18:14

Eh ovako ,znaci trebaju mi neke online nagradne igre koje su provjerene ,tj. da nisu prevaranti.
npr. ono sklapanje puzli , neke igre , bilo šta samo da nije ono tipa pošalji SMS isl.

I da su vrijedne nagrade za pobjednika.

Ko predlozi najbolju dobija ovih simbolicnih 50 poena.(mozete predloziti vise njih).

EDIT: I zaboravio sam reci bez onog "Like, share i to"

:*
http://apps.facebook.com/hej-mozgalica/
evo ti ovo , mozes dobit ove htc-ove serije "one" , i svaki dan bon za mobitel
samo moras odgovarat tocno na pitanja

Edit:
evo jos jedna stranica
http://pecalica.hr/
tu skupljas bodove da mozes da ucestujes na pecanju i mozes svasta dobit , a vrlo lako mozes majicu dobit , ja sam je dobio odma kad se otvorio ovaj sajt (ima godina dana) , al meni je dosadilo svaki dan ulazit i prikupljat bodove
Evo daje univerzalno.com nagradu iPad3 i jos neke nagrade,ako SHARE njihov link i ako na tom sto SHARE budes imao najvise lajkova 

Evo vidi: UČESTVUJTE U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI UNIVERZALNO.COM - SHARE/PODIJELI - SKUPLJAJ LIKE-OVE I OSVOJI IPAD 3 !!!

Pravila nagradne igre su slijedeća:
-Share ovu sliku na svoj timeline uz slogan "zelim iPad 3",clanovi grupe koji budu imali najviše like-ova na share osvojiti će iPad 3 ili druge dvije utješne nagrade. SRETNO !!!

Da bih se uvazio vas share on mora biti naveden kao "PUBLIC".
Rješenje
Probaj Ludi za Poli jedan moj jaran dobio majicu, onda golf online manager (googlaj) mozes da dobijes vrijedne nagrade Usbove, satove, majice.... Ove su provjerene pa et :D
13H3RO7 je napisao/la:
Probaj Ludi za Poli jedan moj jaran dobio majicu, onda golf online manager (googlaj) mozes da dobijes vrijedne nagrade Usbove, satove, majice.... Ove su provjerene pa et :D
I ja dobio majicu, haha ja bezveze odigro nekakvu igricu kad na mail kaze dobili ste majicu haha
pro_killer je napisao/la:
I ja dobio majicu, haha ja bezveze odigro nekakvu igricu kad na mail kaze dobili ste majicu haha
pa i meni je isto tako 
neki labirint :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.