evo malo sam googla i op naletim na temu otvorenu o citerima gde pise da postoji neki chit kao aim ali gadja u telo.pa se pitam sta bi to moglo da bude?
Diskusija
U kanti
cs 1.6 novi cheateri
614 pregleda · 22 odgovora · otvorena 24.07.2012. u 01:01
sINE MOJ znam ja ko si ti, oces cit palit je li,nacu te bolan polomicu te sav,pit ces caj kod kuice,temperaturu ti nece skinut kolko cu te namlatit nisi svjestan kontas,citeru ?
NIXONSTYLE je napisao/la:
sINE MOJ znam ja ko si ti, oces cit palit je li,nacu te bolan polomicu te sav,pit ces caj kod kuice,temperaturu ti nece skinut kolko cu te namlatit nisi svjestan kontas,citeru ?

@ontopic ; metori , podesiš na prsa i dereš guzove

Ali istina je ako pratite onoga vlogera na youtube-u Amir Hadzic ili Wista mu nadimak, kako kaze CS je genijalna igrica sve dok se nisu pojavili citeri. Na svakom srw po jedan.
liaar je napisao/la:
đes' rambo ?! 
@ontopic ; metori , podesiš na prsa i dereš guzove ;D

@ontopic ; metori , podesiš na prsa i dereš guzove ;D
al kad predes na drugi serv igras ko bot
Mr_Saxo je napisao/la:
хахах sine oces kartu do vozuce i nazad
Javi se sejzu on se razumije u takve stvari
Ok ,bas se pitam oces li mi smit to sutra u facu rec ,aa ej jarane klempav ces odat oko lo
E molim admina da stavi ovu među zanimljive.
ELDOOO je napisao/la:
E molim admina da stavi ovu među zanimljive.
i see retarded children.....
MorgaN je napisao/la:

Honestly, why even bother!
..... .... ....
raspravljanje o chea-u ooo Boze ti pomozi , naucite igrati kako treba i turidte se , a ne da palite cheat i tako unistavate servere
medinjo je napisao/la:
raspravljanje o chea-u ooo Boze ti pomozi , naucite igrati kako treba i turidte se , a ne da palite cheat i tako unistavate servere
update drajvere od graficke i radice ti
MorgaN je napisao/la:
Cit se zove uzmi ubij pa se pistolj.
http://www.najsamludji.net
http://www.najsamludji.net
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.