Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Sta ce biti vasa sledeca igra?

767 pregleda · 47 odgovora · otvorena 21.07.2012. u 17:20

Napomena: Samo za one koji igraju CS 1.6 ! :)

Evo otvorih' ovu diskusiju da vidim koju igru cete da igrate ako CS ''umre'' (da se tako izrazim) i prestane da se igra. Mnogo se prica kako se u svijetu CS sve manje i manje igra, a pocinju da se igraju neke druge igre. Kao sto znate i kod nas u BiH je CS scena vec ''podavno'' zatajila. Nije isto kao prije vecina ''boljih'' igraca je prestalo da igra ili je pocelo da igra neku drugu igricu tipa: Dota, WoW, LoL i tako dalje.. Pa da ne silazim sa teme, ukratko cu napisati za sebe :)) COME ON!

E ovako, svaki dan pratim CS scenu i vidim da se CS igra sve manje i manje! Zasto? Pa prije kada sam ulazio na neke od najvecih eSport zajednica npr. Hltv.org bilo je mnogo vise aktivnih korisnika/igraca, bilo je mnogo zanimljivih tema o CS, u kojima si mogao da diskutujes i da se zabavis sa ostalim ljudima sirom svijeta. Sada je sve to drukcije, mnogo se spama, nema vise zanimljivih tema kao prije, sada dizu teme samo kada im treba pomoc(slicna situacija i na Gamersu). Neki od najvecih eSport turnira su izbacili CS.
Ako se CS prestane da igra onda cu najvjerovatnije prestati da igram igre, mozda ponekad Pes-a sa drugovima i to je to, a sad da cujem VAS!

Evo nekih videa koji mene koliko toliko motivisu da igram ovu igru!

http://www.youtube.com/watch?v=X9ETKQZxFEQ
http://www.youtube.com/watch?v=qpxlunhm7mc
http://www.youtube.com/watch?v=m-HJ0AiLQqM
♥ http://www.youtube.com/watch?v=XxYxvrdhL5Y ♥

btw: Admini ne kantirajte temu! :$
i posle kantera opet kanter :) jedino bih mogao preci na dotu ako "umre" 1.6u sto ne vjerujem, prestacu sa gaming worldom :PpPPP
Counter Strike je tako stara, a tako popularna igra. Jednostavno ne mogu zamisliti sebe kako igram neku drugu igricu sem nje. Need For Speed bude i prodje, ali Counter ostaje zauvijek. Ne vjerujem da ce kanter tako brzo nestati pored toliko igraca sirom svijeta koji je vole i igraju svakodnevno.

COUNTER STRIKE 4 EVER ♥
odavno presao na source...:D:D:D
Pa ove godine dolazi CS Global Offensive i dosta ce ljudi pocet da ga igra, samim tim prestat ce igrat CS 1.6. I tako i narednih godina, ali CS kao CS nikad nece umrijet.

Ne igram CS-a, ali samo da kazem svoje misljenje.
Ja bih prešao na LoL ili WoW opet 
kad umre cs napravi sebi jos jedan pack botova, posto stavljas ih ovdije stalno, i cesljaj  ;)

i sta koga zanima dali se igraju "veliki" turniri u cs ako se tebi igra cs-a igraj...svejedno je 99% ex yu igraca cs-a "amatera"...

gigs nece vise da igra fudbal necu ni ja :|
3n0 je napisao/la:
kad umre cs napravi sebi jos jedan pack botova, posto stavljas ih ovdije stalno, i cesljaj  ;)

i sta koga zanima dali se igraju "veliki" turniri u cs ako se tebi igra cs-a igraj...svejedno je 99% ex yu igraca cs-a "amatera"...

gigs nece vise da igra fudbal necu ni ja :|
Nisi shvatio sustinu teme ;)
CS Global Offensive će definitivno biti moja sljedeća igra 
Otić u RL svijet.

Post dobio aplauz od Limmaa

DEJCHON1 je napisao/la:
Nisi shvatio sustinu teme ;)
napisao si da ces prestati igrati csa zato sto je sve manje ljudi aktivno a ne zato sto se tebi neigra....tako da...

ali nije nibtno da se nesvadjamo bezveze :)
3n0 je napisao/la:
napisao si da ces prestati igrati csa zato sto je sve manje ljudi aktivno a ne zato sto se tebi neigra....tako da...

ali nije nibtno da se nesvadjamo bezveze :)
Ne, ne nije to svadja :)

Da napisao sam to, zasto?
Ako i ostali prestanu da igraju normalno da cu i ja, necu sam igrati :) prvenstveno mislim na raju sa Gejmers.ba :)
PES 2013 će bit moja sljedeca igra 
Vec presao na CS: Source, sada kad izadje Global Offensive to cu poceti igrati.
Counter Strike nikada nece umrijeti !
Ja sam davno presao na CS Source,nikada mi nece biti jasno zasto ljudi vise igraju CS 1.6,a ne Source koji je bolji 10 puta.Takodjer sada sam presao na CS:GO i mogu reci da je igra odlicna.Mnogo bolja i od CS 1.6 i od Source,a iskreno nisam mnogo ocekivao od ove igre.Tako da je prelazim na CS:GO 
Wantz je napisao/la:
Counter Strike nikada nece umrijeti !
Neće nastavci CS-a, ali 1.6 umire, ako već nije umro 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.