Prije svega lijep pozdrav svima.
Odlučio sam da napravim jedan tutorijal ako se ovo može nazvati tutorijalom al hajd.Cilj mi je da pomognem
onima koji ne znaju.
Uglavnom sigurno ste igrali nekad igru na ps2 i sad biste željeli da je igrate ali više nemate ps2 ili
slično.
U ovom tut-u ću vam pokazati kako da skinete igru za ps2 i pokrenete je na računaru
Pa haj da krenemo :
Prvi korak je da skinete emulator za ps2 koji možete skinuti sa
ovoglinka.
Program zauzima 12 mb :
- Kada skinete program normalno pokrenite instalaciju : Next -instal -extracting -Instalacicja krene i Amin(finish)
Kada ste završili instalaciju pokrenite program.Tada će vam se pojaviti ovakav prozor :
-Tu ostavite tako da bude kako jeste.AKo vam bude igra stopala kasnije možete se vratiti pa namjestiti prema
konfiguraciji.Nakon toga ce vam se otvoriti jedan prozor u kojem ce da traži BIos .Bios ja imam downloadovan i imam link,
ali pošto je warez snađite se sami oko download-a(ili se javite meni na pm daću vam link za download)
AKo ste sve uradili po uputstvu dobit će te ovakav prozor :
Kada dobijete ovakav prozor moći će te da podešavate konfiguraciju videa , zvuka , slike itd ..
Igre sami skidajte sa warez stranica.Kada downloadujete igru extraktujte je i to je to : Uđite u emulator i samo pokrenite .
Eto nekako sam pokušao da vam dočaram što ljepše.Slike su takve kave jesu da bude preglednije. Nadam se da nema nekih grešaka,ako ima ne zamjerite .Namjere su mi najbolje.
Preporuku igara možete pogledati u mojim zadnjim temama.Nečete se pokajati.
Napomena : AKo nemate dobar procesor ne pokušavajte ovo : Nije vam bitna ni grafička ni ram "procesor" je najbitniji.
Hvala na čitanju.
@ : AKo imate pitanja bujrum kažite ili ovdje ili na pm .
Zasto ovo ne bi uradio ?
AKo ti treba neka preporuka u vezi igrica javi mi na pm