Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koga bi ste voleli sa statusima i zasto?

4.166 pregleda · 70 odgovora · otvorena 19.07.2012. u 20:33

E hajde da opicimo jedan offtopic nismo odavno a taman sam skupio nesto vremena i dosla mi je ideja da otvorim u sklopu sa vama jednu offtopic temu koja glasi

Koga bi to vi voleli da vidite sa statusima (KOJIM?) na ovom portalu i naravno zbog cega

Potrudite se da to bude sto lepse i bolje napisano pa cemo videti i za neke aplauze 

Primer bi trebao da izgleda ovako:

"Voleo bih da vidim skileta na statusu administratora jer ima bas dovoljno vremena da obavlja svoj posao "

Samo se potrudite da bude sto duze i sa detaljima da bi prica bila zanimljiva.

@@@ UPDATE

Mogu i smesne (nidje veze) kombinacije ako su smesne, nemojte kao ovaj spl1nflex gluposti pisati 
Volio bih da vidim sebe kao administratora jer me boli ruka i ne mogu da dr**m

al eto bricka za moderatora hardware

Post dobio šamar od vLexinho

Voljeo bih vidjeti brick-a kao moderatora jer se dečko 100% trudi a ne traži zauzvrat ništa. Koliko je puta pomogao likovima kojima treba konfiguracija, koliko je puta pomogao oko hardware problema. Ako iko na gamersu zna oko konfiguracija to je taj dečko.
Definitivno ciglu za HW moda i više nego zasluženo

I zaboravio sam SvetoSranje za moda CSa
Brick kao hardware moderator, momak se stvarno trudi. dize teme o sastavljanju konfiguracija, odgovara na sva pitanja i pomaze clanovima portala, odgovoran

Status stvoren za njeg
Kao koordinotora bih stavio skileta, momak se definitivno najviše trudi na ovom portalu, uvijek ima novih ideja a i iskusan je.

Zatim, brick sigurno zaslužuje moderatora u pdf. Hardware, jer ima ogromno znanje, po meni i veće od trenutnih moderatora.

Još da dodam, trebali bi naći nekog ko bi bio zadužen za League of Legends podforum, ko bi redovno otvarao teme, ovaj pdf je mnogo zapušten(osim kada neko digne temu tipa Kojeg champa kupiti ).

Također, trebalo se po mom mišljenju Sovietu skiniti status moderatora, jer CoD je igra o kojoj uvijek ima šta da se priča, nauči, a njegov broj dignutih tema(koje su korisne, naravno) ne zadovoljava neke kriterije.

BXM se treba obavezno skinuti status moderatora, dečko je i više nego neaktivan(zadnji login prije 75 dana), zadnja tema otvorena pitaj Boga kad, a LoL zahtjeva mnogo više pažnje na ovom sajtu, jer uz CS, CoD i WoW je najigranija igra.

Još da napomenem da jacky-u treba skinuti moderatora ili bar popričati sa njim da se malo uozbilji i da više radi na ovom portalu, ovako je totalno nekativan.

Obavezno ukinuti UT podforum, a to su Unreal Tournament, od 80k registovanih membera, tu igra ne igra možda 300 ljudi, po meni ne zaslužuje da bude ovdje.
Volio bi vidjeti Brick-a sa statusom moderatora za podforum Hardware, mislim da bi taj posao mogo jako dobro obavljati, zna jako mnogo o hardveru tj. o konfiguracijama.
Iskreno i posteno bez ulizivanja sebe kao MODA CS-a i RPG-a.

Skille -- Momka staviti za koordinatora, jer sam siguran da bi digao portal na veci nivo.

Lima -- Momka staviti na poziciju Globala, ima i znanje i godine za takvo nesto.

DZAVID -- Momka staviti na poziciju moda u pdfu serveri, svi znamo da ima znanje za istog.

[color=red]Edit: Zamolit cu gospodina bU-a da mi se javi na PM da mu stavim PROBNOG admina na serveru! HvalA![/color]
Samo dati bricku malom nafuranom moda i dati skiletu koordinatora i ćao.
- Volio bi da vidim sebe kao administratora na 10 minuta, da poskidam moderatore ovima koji nisu zaslužili i poslije toga da budem Regular Member

Pored toga, volio bi da brikna dobije moderatora u HW sekciji
volio bi vidjeti bricka kao moderatora hardware pdf. zato sto se momak stvarno trudi da pomogne , u jedan dan vidim 20 njegovih odgovora na temama
Volio bi da vidim Limu na statusu global moderatora, mislim da se zalaze vise od vecine moderatora to je moje misljenje. I tu je koliko vidim uvijek i odgovara na svaki post i pazi na pravila na forumu :)
Kao primjer,pod Counter Strikeom pomognem dvojici njima da rijese problem i ne dobijem aplauz od drugih admina,sad neznam jer ne zele dat ili nesto drugo.
Toliko od mene .. pozz
Napisite kvalitete pa cak i mane te osobe za koju Vi mislite da zasluzuje status na Vasem portalu.
Po cemu se istice ta osoba
Da li je ta osoba zrela za obavljanje neke duznosti.. itd..
Predlažem LubluOtdihat-a poznatijeg kao Saze-a za moderatora u podforumu "ostale" iz razloga što se momak dosta razumije u igre. Na teamspeaku šta ga god pitam odgovara mi u najkraćem mogućem roku. To nije jedini razlog zašto baš njega želim vidjeti kao moderatora? Predlago nam je i neke conteste na tsu, ali pošto je obični member ne može to realizovati. Kada bi on dobio moderatora vjerovatno bi taj podforum "oživio", ne samo da bi bilo contesta već ima i dosta slobodnog vremena pa bi mogao i pratiti općenito podforum.
Volio bi vidjet holyshit-a kao moderatora cs-a, jer je momak uredu trudi se mnogo za server kao da je njegova.. Slozan je sa ostalom administracijom. :D :D
bricka za moda :) jer decko zna podosta toga :)
sebe za moda cs sekcije :PPP posto cs igram 3 god i podosta znam i o serveru i opcenito o csu :DD
i trebalo bi uvest da se premium moze uzet i iz drugih zemalja a ne samo iz bih :) jer ocu je*eni premium xD
Pozitj

- Volio bih vidjeti skileta na poziciji koordinatora, momak ima vremena puno, svima odgovara na pm, 90% portala ga poštuje i ja mislim da bi ga i toliko procenata portala voljelo vidjet na toj poziciji. vLex bez uvrede

- brick, momak koji definitivno zaslužuje da bude neko i nešto u hardware podforumu. Do nedavno je svima odgovarao na PM, ali PM mu je bio krcat, više nije ništa stizao odgovoriti i naljutio se, tako da od sad ne odgovara na pm, ali sigurno bi to i više činio kad bi bio moderator Hardware podforuma. Evo primjer, smaram ga već skoro godinu porukama i uvijek mi je odgovarao, i ovo u zadnje vrijeme kad nije htio na pm odgovarat, ja mu se javio, prošlo skoro 24h i on se sažali i javi mi se na fb i momak je skoro 2h meni sastvaljo konfiguraciju, da bih mu ja rek'o "hvala". Zato volio bih njega prvenstveno vidjet tu, a i mnogima je pomogao, uvijek se javi oko nečega u hardware svijetu, sastavi konf. Znam da je i on u zadnje vrijeme bio neprimjeren, ali svi ste taki bili nekad (administratori). Toliko o bricku.

- Izzatron (Izzy) - prije svega da kažem da je on sad niko i ništa na ovom portalu, ali molio bih Vas da momak dobije poziciju gather admina. Ima vremena, ima skilla (i previše za svoje godine), znate da gatheru admina fali (neki to neće priznat, ali puno više gathera bi se trebalo igrat, znam da nema igrača uvijek, ali treba biti otvoren gather bar 18/24h) i može dignut 10ak gathera na dan.

Toliko od mene

Zaboravio sam Lima. Njega bih volio vidjeti na poziciji global moderatora. Primjeren je, imao je problema sa plačanjem interneta, pa zato nije dugo bio aktivan i mislim da se to može obrisat. Odgovori na pm, riješi problem kad mu pošaljem na pm, ugl. oko foruma i nekih postova.

Sad toliko od mene
Predlazem Limu za globala,trudi se i ozbiljan je.Soviet po meni zasluzju da dobije mod-a u podforumu Ostale,jer on jedini dize teme za najnovije igre koje izadju.Bricka definitivno za hardware moda,najbolje se razume u kompjutere.
j**o statuse, gledaj grafik Vlado

Mojne ba djece tamo u administraciju

Vidimo bricka spominjete svi pa da se i ja nadovežem. Definitivno ga vidim na poziciji moderatora u hardware-u, jer definitivno raspolaže ogromnim znanjem oko komponenti računara te kao što vi sami znate uvijek je tu da pomogne (naročito oko grafičkih). Da malo podkrijepimo dokazima da to ne budu samo priče

Gdje on pomaže :

Gdje on dobiva aplauze:

Gdje on piše vijesti:

Što se tiče njegovog ponašanja momak je pravo rega. Znam da je bilo neuglasica i njegovog igranja sa valdeom ali to bilo i prošlo, nije njegovom krivicom

To je od momaka koji su definitivno zaslužili moderatora svojim zalaganjem za ovaj portal.

Definitivno slijedeći koji bi trebao dobiti status global moderatora je Lima. Momak je kapacitet, raspolaže velikim znanjem na svim poljima a i jedan je od najrealnijih na portalu (što se tiče nagrađivanja i kažnjavanja membera ). Nemam o njemu šta toliko reći to je moj neki dojam o njemu.

Vidim neko govori tamo neke lijeve momke da dobijaju moderatora. De, jaranstvo na stranu i zapitaj se šta su oni uradili da dobrobit portala. (zna se na koga se ovo odnosi).

HA HU TOE' TO

EDIT v1 : Džavke, moderator u podforum "Serveri" jer ovaj Semir ne daje aplauze

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.