Planiram u ponedjeljak kupiti novi headset, pa sam se našao u jednoj dilemi. Do prije par dana imao sam u vidu samo Medusa NX 5.1 USB slušalice, međutim nisam baš bio najbolje upoznat sa cijenom SS Siberia v2, zato sam se i uvukao u ovu dilemu
Razlika je nekih 15-20 KM što i ne predstavlja problem(druga je stvar ako se odlučim za SS Siberia v2 USB)
Predložite mi i objasnite koji je od ova dva headseta bolji i DA LI SE ISPLATI uzimati USB na Siberia v2, pošto je mnogo onih koji tvrde da je to jako neisplativo.
I još nešto, pošto sam gledao po oficijelnoj speedlink stranici modele, ima par verzija ovih Medusa 5.1. Zanima me koje se nalaze u terabajtu i koje su od svih tih ponajbolje. Da li ove u terabajtu imaju dodatne konektore pomoću kojih se mogu spojiti na TV, mobitel i sl.
Za onog ko mi najbolje objasni ide 30 bodova
Razlika je nekih 15-20 KM što i ne predstavlja problem(druga je stvar ako se odlučim za SS Siberia v2 USB)
Predložite mi i objasnite koji je od ova dva headseta bolji i DA LI SE ISPLATI uzimati USB na Siberia v2, pošto je mnogo onih koji tvrde da je to jako neisplativo.I još nešto, pošto sam gledao po oficijelnoj speedlink stranici modele, ima par verzija ovih Medusa 5.1. Zanima me koje se nalaze u terabajtu i koje su od svih tih ponajbolje. Da li ove u terabajtu imaju dodatne konektore pomoću kojih se mogu spojiti na TV, mobitel i sl.

Za onog ko mi najbolje objasni ide 30 bodova