Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Nagrada zagarantovana] Virus problem

212 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.07.2012. u 16:26

Pozzz

Odem ja do kuhinje i vratim se te imam sto vidjeti, neki fake antivirus se aktivirao (Live security platnium) te poceo da skenira komp. Pokusao sam izaci iz toga ali nije moglo, odem ctrl+alt+del da pokusam u task menageru nesto vise ali ni task menager nije radio (blokirao ga taj neki wanna be antivirus). Ako iko zna kako da se rijesim ovog njasra neka napise.

Btw
Sto god pokusam pokrenuti nije moguce, jedino Aviru sam pokrenuo i trenutno skeniram komp, ko pomogne ima nagradu!!
Nisi jedini eto ima dole _Kemo_ i zhack problem

EDIT: To ti je od parodije što sam ti dao
Stari uradi system restore prije nego ti se to počelo dešavati
I meni je isto j**o ga brat.

Ajde ako rijesis problem javi mi molim te, ne mogu niti jedan program da otvorim , jedva nekako ide preko explorera.Otvara stranice u epizodama.

[color=red]1km ko pomogne.[/color]

@ : meni isto , samo avast moze otvoriti , eo skeniram o5 komp , nista vise. Haj bar nisam jedini u ovim govnima.
Čuj.. i meni se to desilo prije godinu

Došao stari sa posla izvadio disk , ubacio taj disk u drugi kompjuter i obrisao nepotrebne stvari tj. defragmentirao disk ili tako nešto
Samo skini anti malware pro, idi u safe mode pokreni taj anti malware i ostavi da skenira i kad nadje sve delete i onda rr pc.
A task manager mozes ukljucit tako da ides:
Start > run > gpedit.msc pa onda > User Configuration / Administrative Templates / System / Ctrl+Alt+Delete Options / Remove Task Manager i 2 puta kliknes remove task manager i stavis not configured ako ne mogne onda disabled
Namjestio sam, hvala D:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.