Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOTR:online

125 pregleda · 9 odgovora · otvorena 16.07.2012. u 20:59

Probat cu.Igro sam prije one LOTR sp strategije,ali davno.
EDWARD1q je napisao/la:
Probat cu.Igro sam prije one LOTR sp strategije,ali davno.
to ti je isto samo 100 % drugačije.

@Igrao sam ja...jako solidna igra za one koji imaju vremena.Ja nažalost...
K1NAA je napisao/la:
to ti je isto samo 100 % drugačije.

@Igrao sam ja...jako solidna igra za one koji imaju vremena.Ja nažalost...
Znam ba.
Ja planiram pocet igrat ovu igru. No dvoumim se izmedju nje i WoW-a, cuo sam da je WoW prezarazan, zato mi se i ne igra, a ince me privlaci (igroa par sati kod rodjaka).

O ovom LOTR: online cuo sve najbolje, gledao malo klipove, cini se dobrom.
Igrao sam ja i jos par drugara, sranje igrica samo tako, bili smo se nafurali Lord of the Rings fol ovo ono, kad smo poceli razocarenje cisto

Ali eto ko voli nek izvoli
ShOoRtY je napisao/la:
Igrao sam ja i jos par drugara, sranje igrica samo tako, bili smo se nafurali Lord of the Rings fol ovo ono, kad smo poceli razocarenje cisto :r

Ali eto ko voli nek izvoli :)
Molim te da mi pojasnis zasto je "sranje" da izvine community.

"Sranje" je samo zato što moraš da se potrudiš da budeš neko i nešto, da skupljaš silver i pretvaraš u gold danima i danima. Ljudi igraju ovu igru 4 godine i više. Ja je igram odprilike mjesec dana, i meni je sasvim okej. Znači glavni problem je u tome što nema teleporta, i tako tih wannabe gluposti kao na dosadnom WoWu, ako želiš nešto novo da probaš, onda je to definitno lotr.

Nije džaba igrica dobila skor 83 na pc gamer..

Ako nemaš neke argumente, molim te ne spamuj po temi,samo onako radi reda.
Johnie_Walker je napisao/la:
Molim te da mi pojasnis zasto je "sranje" da izvine community.

"Sranje" je samo zato što moraš da se potrudiš da budeš neko i nešto, da skupljaš silver i pretvaraš u gold danima i danima. Ljudi igraju ovu igru 4 godine i više. Ja je igram odprilike mjesec dana, i meni je sasvim okej. Znači glavni problem je u tome što nema teleporta, i tako tih wannabe gluposti kao na dosadnom WoWu, ako želiš nešto novo da probaš, onda je to definitno lotr.

Nije džaba igrica dobila skor 83 na pc gamer..

Ako nemaš neke argumente, molim te ne spamuj po temi,samo onako radi reda.
Koga briga ako je igrica dobila neki dobar skor od neke stranice, ako se meni ne svidja, ne svidja mi se, i stojim uz to, veliki sam fan LotR filmova i knjiga, ali me igrica razocarala opasno, tebi ako se igra, igraj, ja sam ti samo rekao svoje misljenje o igrici, pokusali su nesto da naprave, ali su samo failali jos vise, svaka LotR igrica je bolja od ove, pogledaj LotR Conquest, igrica beton, pa onda ovaj novi War in the North ja mislim da se zove, zatim Battle for Middle Earth dodatci, svaki gazi nogama LotR Online, ovo je samo promasena investicija
ShOoRtY je napisao/la:
Koga briga ako je igrica dobila neki dobar skor od neke stranice, ako se meni ne svidja, ne svidja mi se, i stojim uz to, veliki sam fan LotR filmova i knjiga, ali me igrica razocarala opasno, tebi ako se igra, igraj, ja sam ti samo rekao svoje misljenje o igrici, pokusali su nesto da naprave, ali su samo failali jos vise, svaka LotR igrica je bolja od ove, pogledaj LotR Conquest, igrica beton, pa onda ovaj novi War in the North ja mislim da se zove, zatim Battle for Middle Earth dodatci, svaki gazi nogama LotR Online, ovo je samo promasena investicija
Izvini druže propala sigurno nije, dobijaju pare samo tako ;)
Ne znam, meni se je prije svidjala, ali kada sam skontao da moram dati krv da bi dobio konja nije mi se vise igrala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.