Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Kako ste saznali za gamers.ba

966 pregleda · 40 odgovora · otvorena 14.07.2012. u 22:18

Ćao ćao.
Evo dosadno pa mi pade na pamet kako sam ja saznao za gamers.ba.Moj prijatelj TAU koji je išao samnom u školu stalno mi je spminjao gamers.ba neke kladionice,bodove itd.Tada bila ona kladionica(BIH-Portugal)to me privuklo,registrujem se tamo vamo uhodam se i eto to je to xd.

Možda je već bila teme vezana za ovo,tražio sam al nisam našao.
A iako je bila došlo je dosta novi članova pa eto da vidimo kakva je priča.

♥
Pa eto sta da ti kazem, za G.ba sam saznao preko ovdje dobro poznatog membera Waxon-a 
Trazio neku temu na google , i naletim na G.BA i tako se i registrujem. 
Davno prije 2-3 godine furao se na cs i tako te stvari. I beze ukucavao neke sajtove gamers ovo ono i naiđem na ovaj  Ovo mi je novi account , onaj stari smorio  Ne koristim ga !
Ukucao jednom na google "kako napraviti dobar movie", i prikaže mi tamo rezultate, među njima neki miire-tov tut o tome, ja ga pročitam i registrujem se. 

Eto, to znači da je miire razlog što sam registrovan ovde 
simba je napisao/la:
Prošle godine ja otvarao ovu temu, a sad neki novi ljudi. Neka neka. Ja sam za G.ba čuo od Mande. On nešto dolazio do mene da mi napravi na PCu nešto i loguje se ovdje. Ja ono wtf sav izgubljen, i tako počnem ganjati, ali nakon nekog vremena me smori. Nakon toga sa elite-om opet dođem jer smo igrali CS-a zajedno pa na G.ba promovisali naš klan. 
Sta ce ti manda pravit 

Ja sam saznao preko clanka u novinama, nedavno bio ( namjestanje radnih mjesta, prvi je pik dok je g.ba 5.-6.)
Predlozio mi je drug..Sjecam se da sam imao neki problem sa PC-om i on mi je rekao da dignem temu ovdje 

btw: imao sam problem sa WoW-om !!
742 je napisao/la:
Gledam ti ja vremensku prognozu na FTVu, čujem šištiii nešta pogledam kada staroj zagorio grah i odlučim ući na internet i ukucati gejmerski sajtovi, i odmah mi izbaci GAMERS.ba Najveca mreza gamera na svijetu..
I stvarno misliš da si ispao smiješan? :*

btw. Na gamers sam prvi put došao , negdje 2008 godine kada sam prvi put svoj server uplatio i otvarao teme kako bi' reklamirao , pa sam iskljucio net i nekada 2010 počeo obilaziti gamers kao gost i registrujem se skoro u 2011. :r
Preko dernek.ba prije 3 godine, tad sam se nekad i registrovao al sam zagubio taj acc i pw tako da sam se ponovo vratio na ovaj portal prije manje od godinu dana..
Kada sam imao neke probleme oko igara ili oko PC-a, ukucam na google da vidim sta ima na domacim stranicam oko tog problema i u dosta sucajeva mi izbaci Gamers.ba
yain je napisao/la:
I stvarno misliš da si ispao smiješan? :*

btw. Na gamers sam prvi put došao , negdje 2008 godine kada sam prvi put svoj server uplatio i otvarao teme kako bi' reklamirao , pa sam iskljucio net i nekada 2010 počeo obilaziti gamers kao gost i registrujem se skoro u 2011. 
Je li piše na temi da ti mene citiraš ? Ne
Jesam tražio da me tvoj bolesni um citira ? Ne
Zato? Popusti me mojih komentara.
Ovako je sve počelo imao sam 14 godina kad sam se registrovo na sajt a za njega sam došao preko svog brata ja sam ga pitao šta radi on mi je rekao da ga ne ometam i da gledam svoja posla i onda se ja odlučim da se sam registrujem .
Ja mislim da sam na ovaj sajt naletio jer sam imao problema u vezi sa nečim (ne znam sada). Naravno dobio sam odgovor, ali to su bila vremena možda prije 3 godine kada je tematika sajta bila druga. Pomoć si mogao dobiti ko dlanom od dlan, dok danas sve se svodi na ovo trolanje i spamanje te zezanje onih koji ne znaju (što će ga i otjerati odave jer ne znam kome prija to zezanje kada je "novi").
prije godinu,dvije ilee me nafuro da igramo gba mixeve i igrao stalno xd inace stari acc mi je banonvan  i bio sam inactive oko 9 mjeseci i evo opet acitve biatch :D:D:D:D:D:D
Mah uveo me chaseN1.

Imao sam neke probleme oko kompa i tako too, inače bio sam žešći spamer, bivao sam banovan često. Za svaki problem na računaru govorio sam da se ide u plus ---> bio botichh. Ali eto sad sam se hajmo reći UHODAO ♥
Jaran mi rekao za Gamers.ba , on igrao mix-eve i to , a najvise zbog klana , kaze tu mozes napravtit klan i haj ja se regam i od tada sam ovdje 
2004, boozywoozy i ja se regali da pravimo pi******a i sranja. On nastavio praviti sranja do 2006, dok sam ja isto to radio po sk-gamingu. Onda smo igrali neki turnir 2005 ili 06 i ja se svadjao sa alienzom na nekoj temi i isfuro se i rekao da nikad vise necu uci. I 2009 krstarimo jadranom, kad ono meni naumpadne gamers. I ajde reko da se logujem, kad ono sipak. Zbog nekih specijalnih znakova, profil mi bio "izbrisan". I taj napravim ovaj sad. A vratio sam i stari....:D
MorgaN je napisao/la:
2004, boozywoozy i ja se regali da pravimo pi******a i sranja. On nastavio praviti sranja do 2006, dok sam ja isto to radio po sk-gamingu. Onda smo igrali neki turnir 2005 ili 06 i ja se svadjao sa alienzom na nekoj temi i isfuro se i rekao da nikad vise necu uci. I 2009 krstarimo jadranom, kad ono meni naumpadne gamers. I ajde reko da se logujem, kad ono sipak. Zbog nekih specijalnih znakova, profil mi bio "izbrisan". I taj napravim ovaj sad. A vratio sam i stari....:D
Čudo nisi tražio kakve maloljetnice 
Doso ja kod nane kad tamo dajdja gleda kada ja zebezekno. Vido momak sajt i otada nista ne radim .

Post dobio šamar od Limmaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.