Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

MMORPG

597 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.02.2007. u 16:28

Koju vi igrate? na ostalo reci koju i zasto

Silkroad 0 · 0%
KalOnline 0 · 0%
Tibia 0 · 0%
Runescape 0 · 0%
ostalo 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Dosadno mi pa bi poceo igrati neku MMORPG igru pa me zanima koju vi igrate da mozda pocnem i ja

EDIT: ispricavam se sto nisam stavio WoW
A GW?
Igrao sve i jednu od navedenih i jos mnoge druge...iskreno WOW je ajde recimo medju najkvalitetnijima ,z*** njegove lakoce pristupa igri ( citaj moze igrati od 3-99g) ima i najvise igraca...meni licno igrao sam kratko i ne svidja mi se bjesomucno grindanje...aj kripaj tamo , hajde vamo itd...uvode poboljsanja s obzirom da je igra kad je izasla, bila vise beta verzija te je tek sada usavrsavaju...

KalOnline- nije los sistem, ali questovi mi ubili igru...danonocno ganjanje 40ak necijih glava mi nije svrha igre...

Silkroad- nakon 10 dana pokusavanja pravljenja accounta prestao pokusavati...

Tibia- eh...s obzirom na 2D grafiku i nedostatak zvuka igra mi je simpaticna, takodje se mora puno grindati, ali sam si niko i nista, interesantni i zabavni questovi i imaju nesto sto po meni svi MMORPGovi unekom stilu trebaju imati...extremno velik death penalty...znaci ako izgines gubis exp, skillove, citav backpack sa svim sadrzajem i random jedan od itema na sebi....po meni najjace na igri

Guild Wars - Meni najbolja od navedenih, licno najinteresantnija, nisam igrao nakon prvog dijela z*** fakultetskih obaveza,ali dok jesam bilo je divno- PVP usavrsen do bola, te nije toliko opterecen leveliranjem i grindanjem ii trazenjem zeljenog itema...

Sad me interesuje novi Warhammer Online, z*** tematike i Mirosoftov Vanguard z*** stila...

Za vise informacija o pogledaj na www.mmorpg.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.