Koja je najmanja cijenja za koju se moze naci kod nas u Bosni cipovana PS3 nova?
Diskusija
PS3 cipovan
101 pregled · 5 odgovora · otvorena 11.07.2012. u 19:24
Zavisi koji je model. 60 GB ti je oko 500-550 KM.
Nema vise cipovan drug. Sad se moras je****t s nekim jailbreak-ima. Zavisi koja verzija PS3 imas, i koji jailbreak, ako je igra na 1.43 a jail na 1.3 moras upgrade radit i ne znam ni ja komplikovano je, nadi nekog ko se razumije u to. a i ne mogu sve igrice, naces milion nekih bugova, ne na svim ali mozda na svakog 4 toj igri
2X3me je napisao/la:
Zavisi koji je model. 60 GB ti je oko 500-550 KM.
PS3 SE NE MOZE CIPOVATI ! MOZE SE SAMO JAILBREAKAT.
Znaci jako je tesko naci ps3 koji ima 3.55 fm , jer to su sve starije konzole , i taj neko nije nikad izasao na internet , jer cim se spojis na internet dobivas najnoviji update koji je 4.20 trenutno.
Iskreno moj ps3 60gb je bio na 3.55 ali meni je glupost imati ps3 ako ne mozes online igrati. Fino sakupljam pare i uzmem igru kad mogu. Ovako je merak , igre uvjek rede, nema bugova, nema gluposti, mozes igrati online , biti sa rajom , skidati svati sa PSN Stora i mnostvo drugih stvari. Znaci bolje skupiti malo para pa uzeti original nego se muciti sa jaiblreakom .
Iako je to po meni prejednostavno uraditi , poslije kada treba staviti igre moras uzeti externi HDD koji kosta od 100-200km zavisi od prostora. Vjerovatno ti treba neki od 500gb a ne neki od 120gb jer ps3 igre jako puno zauzimaju. Evo primjer igra uncharted 2 zauzima 22gb kada se skida, god of war 35gb kada se skida a UFC 40gb. Znaci ne isplati se .
Peace
Post dobio aplauz od skile
Naucite vise jednom. PS3 SE VISE NE MOZE CIPOVATI! SKUPI PARE I KUPI SEBI ORGINAL IGRICU!
Evo da vam ja kazem da vi pojma nemate, kupi ps3 4.11 verzija i verzija se skine na 3.55 i onda se ps3 hakuje a ne cipuje, jer nema za ps3 cip...pozzz
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.