Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Need for speed Underground 2 problem

76 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.07.2012. u 09:01

Samo taj fajl sto se zove NFS disk 2 mountaš, i problem će biti riješen, znam iz iskustva, i ja sam install preko tog istog setupa. 

Post dobio aplauz od skile

drizzer je napisao/la:
Samo taj fajl sto se zove NFS disk 2 mountaš, i problem će biti riješen, znam iz iskustva, i ja sam install preko tog istog setupa. 
Kako šta ? Objasni malo,jel sa deamon toolsom ?
NIXONSTYLE je napisao/la:
Kako šta ? Objasni malo,jel sa deamon toolsom ?
Ma ja ba, desni klik na fajl i samo Mount ideš. Nastaviće ti se instalacija sama, ti ne trebaš ništa raditi, samo klikneš na Ok. 
Lagan problem.Prvo mountas cd1.iso. tad ti trazi serial i sve.kad dođe ovako do pola unzip drugi iso fajl (cd2.iso) i njega mountas.Kasnije nisam siguran da li na kraj instalacije trazi ponovo da mountas cd1. ali ako bude trebalo ti samo ponovo mountaj. Za igranje igre samo mountaj cd2. i igraj.

Da ne bi slucajno trazio dalje ako zelis igrati multiplayer nfs un2 skini sebi game ranger napravi akaunt i igraj 
drizzer je napisao/la:
Ma ja ba, desni klik na fajl i samo Mount ideš. Nastaviće ti se instalacija sama, ti ne trebaš ništa raditi, samo klikneš na Ok. 
Boga mi evo ga 

Mounto i kad mi se prikazalo da ubacim disk 2,samo klikno u redu i nastavi sa instalacijom 

Ako može aplauz dečku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.